Problem sa USB uređajima

poruka: 5
|
čitano: 1.995
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Problem sa USB uređajima

Imam jedan problem, bilo koja stvar(USB stick, memorijska kartica), koju priključim u računalo preko USB-a, svaki folder na njoj se pretvori u aplikaciju(.exe) i svaki taj folder kad želim otvoriti, on se automatski otvara u novom prozoru, i tek onda mogu vidjeti sadržaj mape. To mi se prvi put dogodilo na USB sticku, ali sad i na SD kartici od mobitela, i svaki taj folder koji je postao aplikacija, mobitel ne može učitati(koristim SE Xperia X8, i npr. kod glazbe, meni glazba nije prikazana jer se folder s glazbom pretvorio u aplikaciju).

Tražio sam po internetu razna riješenja, ali svi više manje govore kako je to virus, ja koristim Malwarebytes Pro, i pretraživao sam sistem, naravno, našlo je par stvari u registrima, ali ni to nije pomoglo, a kad se folder napravi direktno na uređaju, on je još foler, ja ga ištekam, i ponovo uštekam, i naravno, postaje aplikacija(sistem sam prije mjenjao iz drugog razloga, ali i onda se to događalo kao što se događa i sad).  {#}

Koristim Windows 7 Professional (x64).

Dali je itko imao ovako nešto, i možda zna riješenje :)

P.S. nisam znao naziv teme, jer ne znam o čemu se ovdje točno radi

I will pwn you in real life :P

0 0 hvala 0
14 godina
Problem sa USB uređajima

Ja sam doživo sličnu stvar na sestričninom kompjuteru, bila ja riječ o spyware-u, skeniral sam sa Superantispyware-om i onda je radilo neko vrijeme dok ga ona nije opet zarazila odnekud sa sticka il otkud več, i onda je preostal jedino reinstall windowsa i foormatiranje svih kartica stickova i svega.

http://d-u-d.deviantart.com

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Problem sa USB uređajima

Ja sam formatirao cijeli USB stick(najvažnije spremio na računalo), i formatirao cijelu memorijsku karticu, i naravno iz ne razmišljanja, obrisao sve full aplikacije koje sam imao za android :S

17 godina
Re: Problem sa USB uređajima

-virus (zapravo nešto iz bogatog izbora, malwarea..).

MBAM nije antivirus, instaliraj nešto (Avira, Avast, AVG..). MBAM pro je za curice, koristi free.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
protjeran
Problem sa USB uređajima

MBAM Pro radi odlično, blokira bilo kakav virus, blokira web stranice s virusima, i sve, problem sam riješio sada, ali nešto nije bilo u redu s nekim lsass.exe :S

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice