Problem sa TuneUp Utillities

poruka: 11
|
čitano: 1.985
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
pitanje

Kada sam instalirao ovaj program i nakon što ga pokrenem pojavi se slika ali skoro sve bijelo (slika). i onda ja moram pogadjati gdje mi se nalazi dugme za close, minimize itd..

može li mi neko reći zbog čega je došlo do ovoga - prije sam koristio ovaj program i sve je bilo uredu. sada to nije slučaj samo sa novom verzijom (2009) već i sa starijim.

Tune problem Tune problem
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.1.2009 14:39 (kemal_r).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel imaš instaliran neki program koji mijenja izgled Windowsa?

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem sa TuneUp Utillities
autorov komentar
macak kaže...

Jel imaš instaliran neki program koji mijenja izgled Windowsa?

Nemam ništa, sve standardno!
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Koristi TuneUprescue center i vrati na prijašnje stanje !

17 godina
autorov komentar
petric1 kaže...

Koristi TuneUprescue center i vrati na prijašnje stanje !

Ne može ni to, vratim samo one prečice sto sam izbrisao
17 godina

Pa probaj sa reinstalacijom programa

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months

0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar
croart kaže...

Pa probaj sa reinstalacijom programa

Probao sam - to mi se javilo kod rada u TuneUp 2008 i probao sam ga reinstall ali nije pomoglo. kasnije sam ga izbrisao, instalirao ovaj najnoviji (2009) i pri prvom pokretanju mi se odmah to javilo i ne znam kako da riješim. ostali programi rade bez problema.
16 godina
neaktivan

hmm ... malo cudno ... sve u svemu nebi ti bio u kozi ...

17 godina

Ma cudan je taj tune up! Ja da bi ga(tune up 2008) upalio u visti morao sam se spojit na internet LOL.

Ovaj iz 2009 kad sam ga instalirao, mogao sam na internet , ali nisam nista mogao otvorit na internetu , ni google...

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,1Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA770-DS3 + zalman NBF47/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

postaje sve bolje i bolje ... mene moju hvala bogu jos uvijek slusa ...

17 godina
autorov komentar
dado00 kaže...

postaje sve bolje i bolje ... mene moju hvala bogu jos uvijek slusa ...

dado00 - mi se na forumu sastajemo kako bi rješavali probleme i diskutovali o nekim temama a ne kako bi z.......li nekoga. De smiri se
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice