Problem sa stickom

poruka: 16
|
čitano: 3.499
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Problem sa stickom

Evo kao i u naslovu trebam pomoć odmeh!! Ja stavio stick u komp i piše da imam crva, ja ga obrišem. I odkad sam ga obriso nemogu ništ napravit na sticku, a danas mi treba. Pomoć!!!!!!!!

Bendovi: 1. sum 41 2. ACDC 3. sistem of down pjesme: 1. atwa 2. take me down to the paradise city 3. higway to hell
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem sa stickom

Skeniraj još Malwarebytesom jer vjerojatno imaš još virusa. Nemoj ih brisati, ostavi ih u karanteni ako ti još nešto pronađe.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 13:04 (deadman).
17 godina
neaktivan
Vrlo vjerojatno si cim si ustekao stick i otisao my computer i pokrenuo USB stick... Nasnimio to i kod sebe u xy direktorija...

Kako covjek kaze, malwarebytes i vidi... ako ti malwarebytes i nakon 3eg brisanja i restarta jos kaze da imas virusa, zapamti njegovo ime ili zapisi i potrazi odgovarajuce alate na netu za njega (male aplikacije, besplatne)...
In Control
15 godina
neaktivan

Crv je vjerovatno ušao u sustav i stvara ti probleme. Skini si neki od antispyware programa (poput Malwarebyts, SuperAntiSpyware ili AdAware), i odskeniraj cijelo računalo. Zatim pokušaj napraviti formatiranje ukoliko nemaš nekih važnih podataka na njemu, ali mislim da ti je to zadnja opcija.

Nadam se da je pomoglo :)

15 godina
Problem sa stickom

skeniro sam i obriso mi je tog crva, i sad kada pokušam ući u u stick( ne dda uđem u njega;)) onda mi piše da se treba formatirati. A ja to znam sam na 7-ici

Bendovi: 1. sum 41 2. ACDC 3. sistem of down pjesme: 1. atwa 2. take me down to the paradise city 3. higway to hell
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Najbolje da ga formatiraš u NTFS. To ćeš napraviti

.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
neaktivan
Problem sa stickom

Imam i ja neki prob. s usb-om..naime,kad snimim nest na njega(npr. neki fiml ili sliku il pjesme),to sto snimim ne bude mi u redu,il se nemoze otvoriti il nije uredu kad se otvorim,kako kad,zavisi od toga sta snimim...uglavnom mi ne cuva pdatke kak treba...

zato vas pitam,ak znate u cem je prob i kak da to rijesim,molim za pomoc????????????

podatci:

Kingston,data traveler,2gb

0 0 hvala 0
16 godina

Formatiraj ga u NTFS.

15 godina
neaktivan
Problem sa stickom

pokuso sam formatirat,i na kraju formatiranja pise windows was unable to complete the format

0 0 hvala 0
16 godina

Vjerojatno je USB oštećen. Da bi to provjerio, pokreni Checkdisk: desni klik na USB -> Properties -> kartica Tools -> Check Now -> označi obje kvačice i klikni na Start.

15 godina
neaktivan
Problem sa stickom

da,ev i to sam uradio...i pise mi disj chek complete

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa stickom

I OPET SVE PO STAROM

0 0 hvala 0
16 godina

Malo pojasni to da se ne može otvoriti. Što se dogodi kada klikneš na neki fajl? Da li ti javlja neku grešku ili se uopće ne otvori?

Možeš skenirati Malwarebytesom da nemaš kakvog virusa.

15 godina
neaktivan

ew npr. kad film otvorim,film ide samo do  pola i onda stane..il neku sliku kad ocu da otvorim samo pise kao da je slika pokvarena,i da se nemoze otvorit...jednom sam u raru arhivirao neke programe odnosno njihove instalacije,i prebacio ih na usb i kad sam pokuao da ih otvorim kasnije nekih uopce nema a neke nemogu da se otvore...

16 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

Evo kao i u naslovu trebam pomoć odmeh!! Ja stavio stick u komp i piše da imam crva, ja ga obrišem. I odkad sam ga obriso nemogu ništ napravit na sticku, a danas mi treba. Pomoć!!!!!!!!

Najbolje da staviš antivirusne programe Malwarebytes i Aviru jer ovi od dvaju programa odlićno detektira na usb stick. Instaliraj Aviru i naći će ti virus tako da i meni našla i rješio sam ih. Taj crv ti vjerovatno aktivirao kod datoteku autorun.inf. i dali se javlja kopiranjem istu mapu kada brišeš o mapa opet pojavi? Dali si skenirao sa Malwarebytesom? Sa malwarebytesom ako ti nađe virus stavi na karantenu i  s karantenu obriši ga, pa još jedanput skeniraj Malwarebytesom i ako ih nema, onda i još sa Avirom i neka kompletno skenira i traju oko 15 min ovisi o programima u kompu. Ako nađe virus neka bude u karantenu potom i obrišeš i opet sa avirom da budeš siguran da nema virusa. Kad nakraju onda obavezno formatiraš na usb stick. Ako si nešto snimio na CD i postoji virus koji s kopiranjem virus sakrije na cd ili dvd pa i treba i to skenirati pa i jer lako na novo zarazi i stavara probleme. Skeniraj sve DVD i Cd i ako ih nema onda si siguran. Ja sam slučajno sve skeniro i ulovio sam ga na 2 cd i Cd sam bacio u koš za smeće. Namigiva

Nenad
15 godina
neaktivan
Problem sa stickom

Kada formatiranja u FAT32 i NTFS sustavu ne upale zadnje rješenje je tzv. Low Level Format. Malo si to progooglaj i trebao bi pronaći nešto.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice