Problem sa slikom na tv

poruka: 4
|
čitano: 1.374
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa slikom na tv

Ime teme je glupo ali sorry na to.

Znaci spojio sam Komp sa tvom i slika se prikazuje kada komp prode Xp sliku.

Znaci Graficka je 4870 sa 2 dvia, spajam se sa dvi to vga konektorom i onda sa vga to vga na tv.

Sve radi dobro dok komp ne dode do slike Xp. Slika se loada i onda kad se treba pojavit desktop slika jednostavno zacrni. Pokaze dvije bijele crte na mozda jedan sekund i onda zacrni i od toga se ne mice.

Grafa je klokana , ali nista preko granica ccca. A desktop monitor nemam .

Komp nije radio oko 8 miseci jer sam vecinom bio na laptopu.

Od ostatka konfe tu je e8500, 4 gb 800mhz rama, seagate 500, ozc 600w i ep35-ds3p maticna.

unaprijed hvala na svim sugestijama

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem sa slikom na tv

Evo da sam sebi odgovorim. Znaci usa sam u safe mode. deinstalira ccc. i onda instalira ponovo i sve rijeseno. Glupo od mene sta sam uopce pita :S

Moze lock

16 godina
neaktivan
Problem sa slikom na tv

Evo da ja ne otvaram novu temu ponovo pitat cu ode. Jos uvik iman problem sa novom Asus Ati 6870, ne mogu dobit nikako sliku istovremeno i na TV-u i monitoru.

Monitor je spojen na DVI kabel, TV ide preko HDMi kabela. Kada detektiram display on vidi i TV i monitor. Stavio sam i najzadnje Atijeve drivere 10.12 i još uvik nikakvog napretka. BTW kada sliku samo stavim na TV onda je ima a na monitoru nestane. Ako neko zna ima li neka caka, neki bug, bilo šta molio bi da napišete. TV je LG LH3000 monitor je Samsung T220.

P.S.

Stara kartica 4890 je radila uredno putem HDMI/DVI adaptera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa slikom na tv

Zna li iko živ išta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: