Problem security center help me

poruka: 5
|
čitano: 1.300
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

ovako imam jemam 1 problem kada kliknem na my computer izbaci mi windows security centar kao na slici i ne dopušta mi ulazak u my computer weč mi odlazi na tu security stranicu,,, pa bi vas molio da mi pomognete riješit owaj problem kako da to izbrišem da mogu natrag kao prije u my computer??

hvala unaprijed Plač

problem problem
Iwica
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 12:25 (Iwica).

0 0 hvala 0
16 godina

Možda da uključiš av i skeniraš s ovim gore kaj ti nudi....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem security center help me
perkoxcar kaže...

Možda da uključiš av i skeniraš s ovim gore kaj ti nudi....

ali ovo kaj mi nudi ,,, se naplačuje i ne dopušta  mi da s tim skeniram,,,

Iwica
17 godina
neaktivan
Iwica kaže...

ovako imam jemam 1 problem kada kliknem na my computer izbaci mi windows security centar kao na slici i ne dopušta mi ulazak u my computer weč mi odlazi na tu security stranicu,,, pa bi vas molio da mi pomognete riješit owaj problem kako da to izbrišem da mogu natrag kao prije u my computer??

hvala unaprijed Plač

Dobro došao na forum!

Imaš virus Windows Advanced Security Center. Skini MalwareBytes ,instaliraj i napravi full scan. kad završi ,očisti (obriši) sve nađeno!

Također ,skini neki pravi antivirus ,instaliraj i pusti da se skenira. Ne treba ti ništa komercijalno ,dobar je i Avast Free ili MSE ,kod njega je jedina ''caka'' da Windowsi moraju biti Genuine.

I ubuduće ,uključi Firewall ,AV ,Windows Updates(znaju biti vrlo korisni) Nevinašce i malo razmisli drugi put da ne skidaš i instaliraš svašta na PC!! Viče

Pogotovo ne ''besplatne i magične'' antivirusne programe!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 12:57 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Iwica kaže...

hvala unaprijed Plač

Dobro došao na forum!

Imaš virus Windows Advanced Security Center. Skini MalwareBytes ,instaliraj i napravi full scan. kad završi ,očisti (obriši) sve nađeno!

Također ,skini neki pravi antivirus ,instaliraj i pusti da se skenira. Ne treba ti ništa komercijalno ,dobar je i Avast Free ili MSE ,kod njega je jedina ''caka'' da Windowsi moraju biti Genuine.

I ubuduće ,uključi Firewall ,AV i malo razmisli drugi put da ne skidaš i instaliraš svašta na PC!! Viče

Pogotovo ne ''besplatne i magične'' antivirusne programe!!

e hvala kizo2703

Iwica
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice