Problem sa rezolucijom

poruka: 38
|
čitano: 6.776
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Problem sa rezolucijom

na zalost, ne mogu ti dati bog zna kakav savjet, nisam nikad imao takav problem da bih ga znao rijesiti.

mozes probati: instalirati drivere za monitor, force detect displays, kakva je slika dok se bootaju windowsi (na svim izlazima se prikazuje slika - ako je slika ok, onda je u driverima problem), mozes probati izbrisati amd drivere i pustiti neka windowsi sami instaliraju svoje pa onda probati, kakva je slika u safe-modu? dalje mi trenutno nis ne pada na pamet

16 godina
Idealist kaže...

na zalost, ne mogu ti dati bog zna kakav savjet, nisam nikad imao takav problem da bih ga znao rijesiti.

mozes probati: instalirati drivere za monitor, force detect displays, kakva je slika dok se bootaju windowsi (na svim izlazima se prikazuje slika - ako je slika ok, onda je u driverima problem), mozes probati izbrisati amd drivere i pustiti neka windowsi sami instaliraju svoje pa onda probati, kakva je slika u safe-modu? dalje mi trenutno nis ne pada na pamet

Probao, probao i ovo probao.

Sutra nosim minitor na servis pa nek se oni sa tim zabavljaju jer mi se sve više čini da je to do njega.

Tu sam i kad misliš da nisam!!
17 godina
neaktivan

pogledaj koju ti frekvenciju osvježavanja slike nudi upravljački program pri svakoj rezoluciji, pa stavi na najveću ponuđenu frekvenciju...

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 19:10 (Maksimus).
17 godina
Idealist kaže...
Gogs kaže...

Oprostite što se ubacujem u temu ali imam i ja nekih problema sa monitorom.Sad kad sam čitao ovu temu skužio sam da mi CCC očitava monitor kao CTR a ja imam LCD AOC 2036.Više puta mi se desilo da mi se ugasi monitor i na njemu piše -input not support-( ne više puta nego barem dva puta na dan u zadnjih 3-4 mj.).Komp radi a monitor ne s tim da se monitor ne ugasi (ne svijetli crvena lampica) nego se zacrni i po njemu plovi ona poruka.Ne pomaže reset nego samo gašenje na power gumbu.To se dešava random bez obzira jel samo surfam ili igram ili niš ne radim na kompu.Jel ima ko kakvu ideju s tim da napomenem (ali nisam siguran) da je kod instaliranja windowsa korišten CRT monitor.

koristis li adapter DVI->VGA?

Kad sam kupio komp ( prije točno god. dana ) bilo je sve uredu a prije nekoliko mjeseci se to počelo događati. Jedno vrijeme je bilo povremeno i jedno dva-tri puta se dogodilo da se zacrni monitor a da ventilator od grafe radi (vrti se) ko lud. Probao sam svašta pa i DVI-VGA ali ništa.I dalje se to događa i to nenadano bez obzira što radim na kompu.Npr. otvaram neku str. na internetu 2-3 min. nakon paljenja kompa on se zacrni , igram igru opet isto bez obzira jel igram tek par min. ili duže.Radi komp cijeli dan i nešto krenem raditi i on se sruši.Opet kažem komp i dalje radi ali na mon. nema slike i nemogu ga na restart gumbu nego samo power gumb ili otraga na napajanju (to sam morao kad se je vrtio vent od grafe).

16 godina

probaj flashati bios. koji sad trenutno imas?

17 godina

Sad trenutačno je 1.80 a vidim na asrock stranici da nema novijega. Da li bi pomogao reinstal winsa i ako bi da li treba nešto sa biosom napravit prije reinstala ( npr. clear cmos ili tako nešto ) ja se baš ne kužim u to.

16 godina
Problem sa rezolucijom

mozda da probas driver sweeperom ocistiti drivere pa staviti nanovo zadnje gore...

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2013 22:03 (Idealist).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem sa rezolucijom

Imam i ja problem sa rezolucijom na laptopu,pa da ne otvaram novu temu.. Uradio sam novu instalaciju windowsa 7 na laptop , Packard Bell easynote mz-35. Graficka je ATI MOBILITY RADEON XPRESS 200M (RC410M) . I znaci prije instalacije max rezolucija mi je bila 1240x1024 i sve je bilo fino ,ostro , slova su bila super citljiva ali sad nakon nove instalacije ,instalirao sam drivere i sad mi je max rez. 1024x768 , i slova i sve je malo mutno , pogledajte na slici .. Sad me zanima kako da napravim opet ko prije da bude 

EDIT:Rijesen problem , instalirao drivere od viste

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 19:17 (Deep).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice