Problem s reklamama?

poruka: 5
|
čitano: 1.463
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Problem s reklamama?

Pozdrav svim forumašima problem je sljedeći na svakoj mogućoj stranici su reklame koje mi iskacu u drugom prozoru web preglednika,pa cak i na googleu ima reklama ispod neka "play now" i sl..Pa ako znate riješenje molim vas da mi objasnite... Hvala.... {#}

Softwer

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem s reklamama?
ako koristis Crome,imas na crome web trgovini adblock plus i adblock.otkad njih koristim neznam sto su reklame.
Vlado
15 godina
neaktivan
Problem s reklamama?

Pošalji nam sliku da vidimo te oglase...

Može biti da imaš Adware...

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.4.2013 22:11 (Marko :D).

1 1 hvala 0
16 godina
Problem s reklamama?

Ma što je reka kolega iznad samo ad block. Ima ga i Crome i Firefox a možda i drugi, ova dva koristim pa znam da imaju.Ako želiš možeš ga podesiti da ti radi i u incognito načinu rada.

Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s reklamama?

Nije li vam malo čudno da se na Googleu pokazuju reklame? Ako je njemu u interesu imati Adware onda neka ga ima...

* Adware (oglašivački softver, na engleskom jeziku također i advertising-supported software) je program koji automatski prikazuje ili skida (preuzima) oglase na računalo nakon što je instaliran neki softver ili nakon korištenja neke aplikacije. Pojedini oglašivački programi pripadaju i špijunskom softveru te se stoga mogu svrstati u programe koji narušavaju privatnost korisnika.

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.4.2013 10:35 (Marko :D).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice