Problem s Računalom - "freezanje" bez razloga

poruka: 3
|
čitano: 841
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Problem s Računalom - "freezanje" bez razloga

Evo ovako. Ovdje sam nov (imam 14 g), dosta znam o kompjuterima ,ali svejedno imam problem.

Kompjuter mi se "freeza" bez razloga(Ne to nije BSOD). To se dešava otprilike jedanput u danu (ako je kompjuter dugo upaljen), ali se zna desiti i kada je kompjuter upaljen tek po sat ili 2 sata.

Koliko sam ja otkrio moj kompjuter se "freeza" u 2 različita načina - jedan sa hdd-indikatorom koji stalno svijetli, a drugi sa hdd indikatorom koji uopće ne svijetli.

Također mi se znalo dešavati da mi se Kompjuter "freza" dok se windowsi još nisu ni počeli "bootat" (obično za vrijeme onog što se vidi na ekranu prvo kada se kompjuter upali - provjere sistema ili kako se to već zove[rekoh nov sam]).

da odmah kažem ništa na tom kompjutoru nisam overclocko, i nije problem sa pregrijavanjem gdje bi mi se kompjutor vjerojatno restartao a i speedfan pokazuje uredna očitanja.

Sad na konfiguraciju.

Imam Windows xp proffesional 32b sp3 build 2600(pravi)

ATI Radeon HD 4670 series

Amd 2-jezgreni x86 family 2611 Mhz

4 gige rama (u dva modula ili kako se to već zove)

Jedan Hd od 640 giga (sistemski) i još jedan od 1tb (on stoji u eksternom kućištu i napaja se samostalno)

I sve to na matičnoj ploči:MSI MS-6330 Lite i napajanjem od 230v

Ako pomogne windowse nisam reinstaliravao 2g ,a na kompjutoru imam i  jako puno programa i igara. Ja osobno mislim da je problem u napajanju i previše programa na Pc-u.

Ponavljam u samo 20% slučajeva kada mi se kompjuter zaledi ili sruši to je BSOD.

You Can't respawn in REAL LIFE

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Problem s Računalom - "freezanje" bez razloga

Probaj sa reinstlacijom windowsa, no jako vjerovatno se radi o tome da HDD više nije potpuno ispravan.

Operation Flashpoint
17 godina
RE: Problem s Računalom - "freezanje" bez razloga

Hard disk kazes. Ah neznam vjerojatno je i to. sjecam se da sam ga jednom skoro spalio.Izlanuo se

You Can't respawn in REAL LIFE
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice