Problem prilikom pokretanja BFBC 2

poruka: 2
|
čitano: 792
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Duze vrijeme igram BFBC 2 online bez problema,sve do danas!

Igru pokrecem preko EA managera,pojavi se onaj pocetni Launching BFBC 2 i nista,program ne reagira!

Kada restartiram komp,logam se na EA,pokrenem igru,launching krene,zacrni se ekran i opet stane,ne reagira!

Svaki puta task managerom moram prekinuti proces igre,koji ne reagira,dok EA download manager radi normalno!

U eventu pise ovo:

The program BFBC2Game exe version 1.0.1.0 stopped interacting with Windows and was closed.To see if more information abouth the problem is available,check the problem history in the Action Center control panel.

Process ID :f40

Scan sa SAS,MAM,Avastom obavljen nakon rezultata

CCleaner ocistio sve,Defragmirao sa Ulitimate defragom...

Jedino "sumljivo" sto sam skuzio neki dan,da mi se poceo javljati zvuk poput onoga kada istekavamo USB iz compa,ili ustekavamo i to dosta cesto,svakih 5 sekundi,ali traje najvise 2-3 minuta i onda prestane!Vec duze vrijeme u upravitelju imam žuti trokutic na 1394 OHCI Compilant host controller,kojega updateom drivera dobijam poruku da je driver ok i da uredaj radi savrseno,te da novi driver nije potreban!Taj trokutic i dalje ostaje koliko god puta driver deinstalirao ili instalirao!

No opet,trokutic sam imao i prije,pa je igra radila!

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ok vidim da nitko nije odgovorio,ali nasao sam problem pa je red da objasnim u cemu je bila kvaka!

Vjerovali ili ne kvaka je bila u ovome to je taj 1394 OHCI Compilant host controller koji je pravio probleme!

Imam ga dugo vremena i nikada nije prestavljao probleme-bar na XP-u.

Mali ima kvaku da drkha sve online igre i da prilikom ukljucivanja svoga drivera Bluesolei,ukljuciva i Skype {#}.

Na XP-u nikada nije takvo sto radio!

Jednostavno sam ga istekao i svi problemi su nestali!

Ma nemam pojma kakve veze ima Bluetooth adapter sa online igrom ili Skypom i kakve logike uopce tu ima,ali predlazem

nekome pametnijem da otvori temu nekompatibilnosti nekakvih uredaja sa Win 7.Takva tema bi nam svima uvelike pomogla

prilikom odabira kupovine hardwarea!

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice