Dobar dan.
Imam jedan problem. Skoro svaki put kad prebacujem ISO fajl na USB on mi kaže da je usb pun.
To mi se najčešće događa sa igricama i zanima me kako riješiti problem.
HVALA!!!!
Dobar dan.
Imam jedan problem. Skoro svaki put kad prebacujem ISO fajl na USB on mi kaže da je usb pun.
To mi se najčešće događa sa igricama i zanima me kako riješiti problem.
HVALA!!!!
Formatiraj stick na NTFS i radit ce.
kako da formatiram stick na NTFS - šta trebam radit??
Probo i imam samo FAT32 nigdje NTFS
Probo i imam samo FAT32 nigdje NTFS
Skini si program HPUSBFW.EXE i imaš NTFS formatiraš na usb.
Inače ,vrlo je jednostavno formatirati USB memoriju bez ikakvog softvera! Pošto je OS očito XP ,treba malo okolišat.
Evo kako - KLIK
Evo mom u računalu sam pogledao ali ti nema ta NTFS a ima samo Fat, Fat 32 i exFat, a koristim operativni sustav Win XP Pro SP3 zapravo su najnoviji pack, ali Kod SP 2 postoji NTFS, dok SP3 ne. Provjereno. Bez problema skidaš besplatni program HPUSBFW.EXE i može formartirat s USB. Taj HPUSBFW.EXE težak samo 436kb zapravo mali programčić. 
Pročitaj upute na linku još jedanput - u Properties ,u tabu Policies ,prebaci na 'Optimize for Performance'!
Nakon toga u Format ćeš imati NTFS.
Ako nemaš ni nakon toga ,znači da je tvoj usb 1.1 verzija i zato se ne pojavljuje!
-za ovakve potrebe je HP-tools kvalitetnije i univerzalnije rješenje... ali (naravno, 'ali') ..
-ne ponašaju se svi flash diskovi jednako. Također, neke operacije je potrebno napraviti s određenom verzijom HPtoolsa (neznam napamet... 2.0.16 vs 18.. ili sl.)
Previše je razlika da bi jedno univerzalno pravilo bilo rješenje (što je kontradiktorno samom smislu USBa? - 'universal') 
btw: to je hint za izradu bootabilnih USBova.. probati s par verzija navedenog toolsa. Dodatna razlika je i BIOS jer nemaju svi identične emulacije za USB.
PUNO - UZ POMOĆ ONE STRANICE SAM USPIO FORMATIRATI SVOJ USB,
VJERUJEM DA BI I ONAJ PROGRAM POMOGAO ALI MI SE OVO ČINILO JEDNOSTAVNIJE
HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!