Problem sa netom

poruka: 15
|
čitano: 1.139
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa netom

pozdrav :)

ovak prolem mi je sljedeci,bratu sam jucer sastavio komp (novi)digo windowse,sve radi kak spada,drivere sve ima. no medudim on igra ove manje igre na kompu po netu,i svaki put kad igra te igrice preko flash playera.zasteka cjeli komp i mora ga restartat,moze pomoc ? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem sa netom

Da li ima instaliranu najnoviju verziju flash playera?

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.7.2010 11:42 (deadman).
16 godina
neaktivan

naravno da ima,jucer sam digo windvovs 7 svi updateovi sve radi,da neradi flash player nebi mi ni youtube radio po mom misljenju.

16 godina

U kojem browseru? Jeste probali s nekim drugim? Ima li instaliran Shockwave player?

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
neaktivan
deadman kaže...

U kojem browseru? Jeste probali s nekim drugim? Ima li instaliran Shockwave player?

mozila je browser.

no sad imam jedan drugi problem,mal sam gledo sta bi moglo biti pa sam skuzio da njemu zapravo cjeli komp zasteka kad bilo sta radi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.7.2010 12:35 (tepih).
16 godina

Mogao bi čak biti i virus. Skeniraj Malwarebytesom, pa javi da li je šta našao.

16 godina
neaktivan
tepih kaže...
deadman kaže...

mozila je browser.

no sad imam jedan drugi problem,mal sam gledo sta bi moglo biti pa sam skuzio da njemu zapravo cjeli komp zasteka kad bilo sta radi.

Provjeri temperature. Flash ti zna zakucati procesor (pogotovo ako je slabiji) prilično visoko.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
15 godina
neaktivan
Problem sa netom

Da, flash je zahtevan.....ako ti je los komp, onda je problem u tome....moze biti i virus, narocito ako imas piratske programe ili windowse

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

komp je novi,jucer sam kupio djelove i sastavio.

konfiguracija je:

Računalo: 

Operativni sustav   Windows 7 Ultimate Media Center Edition 
   Instalirani Service Pack   - 

Grafička kartica:GeforceGT240 1024mb ddr3
   DirectX   4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)

Procesor   Intel Pentium III Xeon, 2917 MHz

Sistemska memorija   3072 MB 
   Tip BIOS-a   AMI (07/15/08) 
   Komunikacijski port   Communications Port (COM1) 
   Komunikacijski port   Printer Port (LPT1)

Particije: 
   C: (NTFS)   399898 MB (370972 MB slobodno) 
   D: (NTFS)   553867 MB (553761 MB slobodno) 
   Ukupna veličina   931.4 GB (903.1 GB slobodno)

Tvrdi disk   WDC WD10EARS-00Y5B1 ATA Device 

a evo temperature:

http://www.slike.com/slike/temp.jpg

citam po netu mal teme slicne,mislite da rjesenje moze bit update biosa?

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.7.2010 16:03 (tepih).
16 godina
neaktivan
tepih kaže...

LOL, što ti je ovih 128°C na slici?

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
16 godina

Vjerojatno se senzor pokvario, ništa zabrinjavajuće. Inače, temperature su u redu, tako da možemo zaključiti da nije problem u tome. Napravi ovaj jednostavan test da vidimo što zamrzava računalo: otvori Task Manager i slijedeći put kada se zamrzne, pogledaj koji proces troši najviše memorije.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.7.2010 19:40 (deadman).
16 godina
neaktivan

evo otvorio menager i nesto cackao po netu ni 5 minuta,slikano mobitelom jel kad zasteka nemogu nista na njemu.

slika:

http://www.slike.com/slike/steka.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.7.2010 22:42 (tepih).
16 godina

Imaš garanciju? Mislim da bi bilo najbolje da ga odneseš na servis. Druga opcija je da updejtaš BIOS, ali samo ako si to već radio.

16 godina
neaktivan
Problem sa netom

rekli si mi iz servira ak nerjesim sam problem mogu ga donjeti u ponedjeljak i rjesit ce,komp je kupljen jucer.

sto se tice biosa doslo je i meni to na pamet da napravim.ali nisam to nikad radio,znanja imam dosta,ali nebi volio bas riskirati stime(malo me strah).

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Onda ga odnesi na servis jer ovaj problem može biti i u nekoj od hardverskih komponenti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice