Nadam se da je tema u pripadajućem forumu, ako nije molim modove da ju premjeste.
Evo problem: kao što piše u naslovu, kursor na mišu mi kasni, krivuda i preskače. Primjerice, u kontekstnom meniju kursor pomaknem na refresh a on sam ode na paste ili na sort by, kada pomičem miš vodoravno kursor ide lagano gore-dolje nekoliko milimetara, pri pomicanju miša u bilo kojem smjeru kursor zna kasnit malo. Miš je Sharkoon Fireglider Black i zbog ovog sam ga dva puta slao u servis i oba puta je proglašen ispravnim što me navodi da bi problem mogao biti do kompa, možda do nekog softvera. Miš koristim na podlozi, podešen je na 3600 dpi-ja, postavke brzine kursora u Windowsima su na 4/11, isključena povećana preciznost kursora. Na 2000 dpi i niže ovaj problem se manje očituje. Probao sam sve žive postavke ali ništa, opet isto. Miš je isproban na frendovom laptopu ali nisam siguran radi li kod njega normalno, kratko sam isprobavao ali mislim da i na laptopu malo kasni, kažem, nisam siguran. Isti slučaj imam i na drugom mišu, nekom Trust jeftinjaku, njega pomaknem lijevo a kursor se pomakne desno. Ovo me jako iritira pa bih molio pomoć i savjete oko rješenja.
EDIT: Miš je kupljen u 6. mjesecu a ovaj problem se pojavio prije nekih 2 mjeseca otprilike. Reinstalacija windowsa nije pomogla.

) ugl. kad ces ponovno instalirati program za mis - pokusaj da skines najnoviju verziju jer opet da se vratim na moj mis ja sam imao problema sa driverima 2.0 jer su mi trosili 25% proca sve vrijeme dok je driver radio, kad sam instalirao driver 2.2 sve je rjeseno - tako moze ti biti i do drivera,,, ako neuspijes onda - moras testirati mis na drugom kompu pri istim postavkama na kojima tebi neradi