Problem s mišem

poruka: 11
|
čitano: 1.588
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
problem s mišem

Pozdrav!

Do prije nekoliko dana komp mi je radio perfektno,sve je bilo dobro...do jučer...

Od tog trenutka teže upravljam mišem...na svaki klik on odabere datoteku,kao da je želim premjestiti negdje tako da moram 5 puta

kliknuti lijevom tipkom miša kako bih otvorio neku datoteku,program i sl.

Sve ovo se dogodilo iznenada, tj. nisam ništa dirao u postavkama,samo odjednom...

Molim pomoć...moj OS je Windows 7 Ultimate 7600 (32-bitna)

Sve ostale podatke imate u opciji ispod mog profila...moj pc...unaprijed hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 18:57 (-Desmond-).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: problem s mišem
-Desmond- kaže...

Pozdrav!

Do prije nekoliko dana komp mi je radio perfektno,sve je bilo dobro...do jučer...

Od tog trenutka teže upravljam mišem...na svaki klik on odabere datoteku,kao da je želim premjestiti negdje tako da moram 5 puta

kliknuti lijevom tipkom miša kako bih otvorio neku datoteku,program i sl.

Sve ovo se dogodilo iznenada, tj. nisam ništa dirao u postavkama,samo odjednom...

Molim pomoć...moj OS je Windows 7 Ultimate 7600 (32-bitna)

Sve ostale podatke imate u opciji ispod mog profila...moj pc...unaprijed hvala!

Pa vjerojatno ti je otišla tipka, meni je susjedu isto tako desna tipka zaje...la pa smo prominili taster na pločici i sad radi odlično.

EDIT: Uopće o kojem mišu pričamo?

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 19:08 (Hedrick).
16 godina
neaktivan

To sam i ja pomislio ali...meni on sve radi..al kad idem duplim klikom otvorit folder,moj miš se ponaša kao da ga želim nekamo premjestiti...ne kužim :S...ili mi recimo automatski prelazi preko teksta tj. označuje ga bez  moje naredbe...

EDIT:LOGITECH RX300

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 19:11 (-Desmond-).
16 godina
neaktivan

Možda je optika poludila. Jednostavno riješenje: Probaj sa drugim mišem pa vidi, ne vjerujem da je problem u softwareu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 19:13 (Hedrick).
16 godina
neaktivan

Drugi miš radi perfektno...no nije moj...postoji li rješenje za ovaj problem :S

18 godina
-Desmond- kaže...

Ak imas jos valjanu garanciju vracaj ga nazad, ili ravno u smece kaj drugo mozes misevi se kvare pa i Logitech ko i sve ostalo. Tak i moj mis isto pokazuje slicne simptome u zadnje vrjeme morat cu mu zavrnut vrat i uzet novog.Nevinašce

16 godina
Problem s mišem

ja imam taj isti mis i zasad mi radi bez problema, jesi dobio u kutiji onaj mali cd od njega? meni naprimjer nije radio dok nisam stavio cd u przilicu i od tada radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo upravo sam zamijenio primarnu i sekundarnu tipku miša...i sve radi perfektno...sta sad :S

16 godina
neaktivan
-Desmond- kaže...

A kao što je kolega naveo gore ili škovace ili ako imaš garanciju. Ja sam imao logitech g5 miša i ima sam garanciju 3 godine na njega, nakon 2 godine mi je crka pa sam ga poslao Logitechu na servisiranje i dali su mi novi G500 i svi sritni! Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 19:32 (Hedrick).
16 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
-Desmond- kaže...

A kao što je kolega naveo gore ili škovace ili ako imaš garanciju. Ja sam imao logitech g5 miša i ima sam garanciju 3 godine na njega, nako 2 godine mi je crka pa sam ga poslao Logitechu na servisiranje i dali su mi novi G500 i svi sritni! Smijeh

Evo upravo sam zamijenio primarnu i sekundarnu tipku miša...i sve radi perfektno...sta sad :S

A tesko mi se naviknuti na to :S

16 godina
neaktivan
-Desmond- kaže...
Hedrick kaže...
-Desmond- kaže...

A kao što je kolega naveo gore ili škovace ili ako imaš garanciju. Ja sam imao logitech g5 miša i ima sam garanciju 3 godine na njega, nako 2 godine mi je crka pa sam ga poslao Logitechu na servisiranje i dali su mi novi G500 i svi sritni! Smijeh

A tesko mi se naviknuti na to :S

Dakle problem je u tasteriću na mišu, isti problem kao i mome susjedu (gore opisano). Tipka ti ostane pritisnuta i kad ideš pomaknit miša normalno da ti odvuče ikonicu. Ako si u Splitu dodji do Chipoteke pa riješimo. Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 20:00 (Hedrick).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice