Evo imam 2 problema , nemogu ih riješit , 1. nedavno sam u windowsima ( win 7 ultimate ) ugasio pagefile potpuno , imam 4 gb corsair xms31333mhz memorije , 2x2gb dual channel , znam da to i nije bas dovoljno za gašenje pagefilea ali ipak je ispalo da je dovoljno jer je nikako nisam natjerao povise 80% , problem je sto kad iskoristenost memorije prode 75% glupi windows mi salje upozorenja i automataski pocinje gasit programe , prvo mozzilu npr , ali meni memorija nikad nece proc tih 80% , sta god napravio nema je vise od 80% iskoristeno , imam gadget kojim to pratim , kako mogu ugasit u winsu te glupe zastite , drugi problem e sto svaki put kad upalim komp ( msi afterburner se automatski starta ) afterburner ne upali automatski profil za ventilator nego ga vrti na 50% , onda ja moram manualno uc u njega , stavit automatic i ic applie ,i onda je sve u redu , ali opet iduci put kad startam pilu njemu je opet automatic izgasen , nije to toliki problem ali je malo iritantno svaki put ulazit u afterburner.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dajte jel mi moze netko pomoc , jos imam problem, afterburner sam reinstalirao zajedno s svim profilima i kad upalim komp on drzi grafu na 62% i automatic je iskljucen dok god ja ne udem u njega i kliken automatic