Problem kod ponovog dizanja sustava

poruka: 10
|
čitano: 1.621
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Neznam kako nazvati ovu temu  i kamo je smjestiti znaci ovako kada prestajem korstiti komp npr. idem na rucak i ostavim ga da radi nakon nelokiko vremena se sam u sleep nacin rada i mogu ga jedno pokrenuti ako stisnem power button ali tada se cuje da komp radi ali na ekranu se nista ne desava pa moram runo ugasiti zatim pise resuming windows (nakon sto napise model maticne) i opet nista sivi ekran zatim moram rucno ugasiit opet pa ponovo uplaiti ponudi mi 2 opcije stisnem 2. i tek tada se uplai komp neznam u cemu je rijec dali je grafa hdd ili windows imam windows 7 graf 9600 relativno nova i hdd 320 wd aaks ako ovo sta pomaze

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem kod ponovog dizanja sustava

pocelomi se to dogadati prije par dana do sad aje sve bilo normalno 

18 godina
neaktivan

A da ugasis taj sleep mode...na power opcijama

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ali ja zelim da se ugasi ako ga nekoristim 15min nezelim da ga moram gasiti pa paliti pa gasiti pa paliti 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

...provjeri postavke pod Screen Saver-Power-Power Schemes

i pod Advanced makni kvačicu sa Prompt for password when computer resumes from standby...

nakon gašenja comp bi se trebao uključiti pritiskom na razmaknicu, a ne sa power button...

edit...tek sad vidim da imaš sedmicu...Osmijeh

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 18:00 (Jurra).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja imam slican problem na svom kompjuteru. Kada mi se nakon updatea antivirusa ili nekog programa pojavi ono restart now ili restart later, i ako uprem restart now sve mi se upali osim monitora. Kada uprem restart later i sam ga kasnije restartiram sve bude normalno. Zasto se to događa?

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 17:48 (scenesports).

0 0 hvala 0
17 godina

-driveri su odgovorni za takvo ponašanje.

Nisu sva računala usklađena (od napajanja, MBO-BIOS, do drivera) za npr hibernaciju.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ihush kaže...

Nisu sva računala usklađena (od napajanja, MBO-BIOS, do drivera) za npr hibernaciju.

Kako da ih uskladim?

18 godina
neaktivan
Gogo_Gamer kaže...

kada prestajem korstiti komp npr. idem na rucak i ostavim ga da radi nakon nelokiko vremena se sam u sleep nacin rada i mogu ga jedno pokrenuti ako stisnem power button

Ovaj dio je normalan.barem kod mene.ja ga isto palim na power button kad mi padne u sleep mode,makar neki mogu preko misa ili tipkovnice.

ali tada se cuje da komp radi ali na ekranu se nista ne desava pa moram runo ugasiti zatim pise resuming windows (nakon sto napise model maticne) i opet nista sivi ekran zatim moram rucno ugasiit opet pa ponovo uplaiti ponudi mi 2 opcije stisnem 2. i tek tada se uplai komp neznam u cemu je rijec dali je grafa hdd ili windows imam windows 7 graf 9600 relativno nova i hdd 320 wd aaks ako ovo sta pomaze

Mozda bi trebao i provjeriti koji ti je driver na grfickoj.

A provjeri i na Control Panel>Power Otion>Change Power Settings>Change Advanced Power Settings>Sleep

Provjeri kakvo ti je stanje sa hibernacijom.to ugasi pa probaj opet vidjet kako ce se ponasat nakon sleep-a

17 godina
scenesports kaže...
ihush kaže...

Kako da ih uskladim?

-odgovor je bio na predhodno pitanje.

Za update probleme nema konkretnog rješenja, ali to su simptomi nekog drugog soft. koji ometa restart (ili mrežni problem jer update još radi prije gašenja i prije ponovnog paljenja). Kalsična procedura prvo scanirati npr MBAMom.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice