Problem sa internetom -

poruka: 4
|
čitano: 884
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa internetom -

pitao me jedan prijatelj koji drzi kafic mogu li mu pomoci naime problem je sto on u tom lokalu ima net ,ali pored njega se nalazi fakultet jedan koji ima super internet...i onda posto on koristi youtube i tako pusta pjesme svako malo mu se desi da ga diskonektuje sa njegovog interneta i pojavi mu se taj od fakulteta mada se ne moze konektovati jer nema pristup...ima li neki nacin ili program da mu ne mjenja mrezu tj. da uvjek ostane konektovan na tu jednu ?
i jos nesto kad sam prvi put gledao primjetio sam da koristi xp pa ako ima nesto za windows xp..{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa internetom -

bump..iko ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Problem sa internetom -

Pa ako ga svako malo odspaja ne valja mu wireless usb (ili wlan PCI kartica) ili sam router tj. AP. Posudi neki drugi USB wireless adapter i probaj sa njime.

Od ostalog bi moglo biti softverski problem, neispravni USB portovi, neispravna kartica, namjerno disconnectanje sa aireplayem (možda se netko namjerio na njega?)...

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Problem sa internetom -

lokal mu je ispod stana...i u stanu mu je valjda ruter i sve i on samo ima usp wireles sitck i nakaci se...ali ne dira nista nego svako malo ga samo diskonektuje i ne konektuje ga na taj drugi jer nema pass...jednostavno samo mu nestane njegove mreze i pojavi se ta

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice