Problem internet explorer u win 7

poruka: 6
|
čitano: 1.151
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Desio mi se peh kad sam otvorio jednu stranicu pa nakon toga vise nisam mogao da otvorim IE.Pokrene se, mislim dobije se njegov okvir, ali odmah padne. Surfao sam po internetu i trazio mogucu pomoc za popravak, nesto sam nasao, probao ali opet nista. Da li je neko imao takav problem na sedmici i da li je uspio da povrati IE. Mozda bi taj savjet pomogao i meni.Hvala

0 0 hvala 0
17 godina

Pređi na Operu  Cool

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

imaš dobar izbor mnogo boljih, moja preporuka:chrome ili firefox.

"Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat" -Atom
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pokreni Internet Explorer (No Add-ons), pa Disable-aj sve što smatraš sumnjivim.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem internet explorer u win 7

Skeniraj MBAM-om. Sigurno si pokupio nešto.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
neaktivan
RE: Problem internet explorer u win 7

Cim mi se desilo to sto jeste, ugradio sam firefox, ali mi je potreban WIN IE.Sto se tice njegovog pokretanja, to je ono sto ne mogu da ga pokrenem. Otvori se samo na kratko prazan prozor, i onda samo padne. Isao sam i na opciju deinstalacije i nove instalacije kako ide u WIN 7, ali opet sve isto.Probati cu i sa MBAM-om, hvala.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice