Problem sa internet bowserima na laptopu

poruka: 7
|
čitano: 1.332
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

Imam jedan problem sa laptopom (bratovim), uglavnom internet browseri rade prvih pet minuta nakon paljenja, kasnije nikako, ucitaju stranicu po 5-10 min, i na kraju nekako ucitaju, jednostavno nemoguce raditi. Probao sam IE, mozillu, operu, jos nisam crom instalirao, ali nakon svega ovoga mi se i neda.

Ista situacija je i kad je wireless i kad je kablom prikljucen.

Brzina je dobra jer torrent radi 400kbps. Normalno, iskljucim torrent, ali opet sve stopa.

laptop: HP ProBook 4710s

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

interesantan problem,jel može još malo podataka šta si do sad poduzeo da to pokušaš riješiti?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem sa internet bowserima na laptopu

Ne znam što bi drugo moglo biti, osim nekog zloćudnog softvera..

Jesi proskenirao malo sa svim i svačim?

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
18 godina
neaktivan

hmm, nod32 je instaliran kad i win.

Ne znam sta da probam, jednostavno nije mi jasno, zato sam i postao ovdje. sto je najgore sve je prije mjesec dana radilo OK. win je pirat, pa samo na to mogu sumnjati, evo cak razmisljam o formatu.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

pokusaj portable verziju. Imas firefox portable pa ces znati jel do os-a ili do konekcije

18 godina
neaktivan
logic kaže...

pokusaj portable verziju. Imas firefox portable pa ces znati jel do os-a ili do konekcije

E vdis, to mi nije padalo na pamet, probat cu sutra.

18 godina
neaktivan

Zato imas bug forum ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice