Problem instaliranja AutoCad-a

poruka: 3
|
čitano: 4.385
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

Padao je system nekoliko puta i ja sam napravio Reinstal pa tako dobijem da mi boot-a dva operativna i to Win xp- jedan je po default-u. Međutim, u onom od prije su ostali u program files-u instalirani programi-konkretno AutoCAD. Sada na ovom novom želim da instaliram AutoCAD ponovo, ali mi prilikom instalacije javlja grešku. Kako je ukloniti? To mi npr. ne radi sa Microsoft Office-om.

POMOĆ!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem instaliranja AutoCad-a

-sistem nebi trebao 'padati'..

-novom instalacijom (dual boot) ako postoji neki hardware problem, nisi ga rješio, uz to što je ostalo 'smeća'...

Podatke treba iskopirati i napraviti celan install, testirati komponente itd...

U ovom slučaju, vjerojatno je koči ACADov Key (hardlok). Treba sve pobrisati... i naravno imati key u USBu il' bar nešto slično kao emulator... ? {#}

edit .. ili nešto drugo :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.12.2010 1:05 (ihush).
15 godina

Mislim da ti je najbolje prvo napraviti back-up podataka i nanovo u čisto instalirati kompletne windowse, prije same instalacije formatiraj HDD na koji ćeš instaliati winse. Ako su ti ovi drugi winsi na nekoj drugoj particiji morati ćeš i nju srediti. AutoCAD je ovdje samo žrtva problema koje ima OS.

@ihush: AutoCAD ne dolazi s hardlock-om, nakon instalacije imaš opciju koristiti 30-dnevni trial ili aktivirati proizvod. Aktivacija se provodi putem net-a, postoje i druge metode ali su one nerelevantne za temu.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice