Problem sa instalacijom zvučne

poruka: 6
|
čitano: 1.472
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

evo, kao sto naslov teme kaze, imam problem sa instalacijom zvucne kartice. pc je neki stari, dell system gx280... znaci kad pokusam instalirati drivere za zvuk, pred kraj instalacije se pojavi onaj plavi ekran i pise nesto problem has been detected bla bla trkelj trkelj and windows has been shuted down to prevent damage, tako nekako... zadnji puta sam iste te drivere instalirao i sve je bilo ok... molim za pomoc, cim prije :)  hvala!

bilo tko, molim vas???

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 0:23 (karlo666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Zvučna kartica se "kolje" sa nekim drugim komadom hardwera. Dakle, pokušaj se sjetiti da li si nešto nadograđivao od tog vremena kada si je uspješno instalirao.

Sve bi ja to rođo, šmajserom!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

...ili koristiš druge windowse od prošli put pa driveri koje imaš nisu 100% kompatibilni sa novim OS-om ?

- da li je zvučna vanjska ili se radi o codecu na ploči?

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 6:54 (Realist).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

isti su windowsi kao i prije, friska instalacija... iste drivere probo, ovaj puta ne rade... kad pogledam ono pod hardver kod zvuka imam onaj zuti usklicnik, i pise da su driveri instalirani ali ne rade ispravno (vjerojatno zato jer nije instalirano do kraja) a jednom sam cak dobio poruku da nesto nije konfigurirano kak treba... zvucna je integrirana...

malo samo OT: buduci da je to lezeci komp, treba mi neka low profile graficka, da se moze pokrenut cod 2 i njemu slicne igre, pa moze neka preporuka onako usput. ima PCI Express x16 slot, jedini problem je sto je napajanje slabo, 205w...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem sa instalacijom zvučne
karlo666 kaže...

isti su windowsi kao i prije, friska instalacija... iste drivere probo, ovaj puta ne rade... kad pogledam ono pod hardver kod zvuka imam onaj zuti usklicnik, i pise da su driveri instalirani ali ne rade ispravno (vjerojatno zato jer nije instalirano do kraja) a jednom sam cak dobio poruku da nesto nije konfigurirano kak treba... zvucna je integrirana...

Pa klikni kod uskličnika i pokušaj da ti računalo samo pronađe drivere na internetu i instalira. Ili skini sam sa interneta driver, a ne preko cd-a.

16 godina
neaktivan

probao skinut s neta, također ne radi... a kad kliknem na ono update driver dođe do pola i trazi da ubacim cd ili postavim direktorij ako se nalazi na HDD... probao sam sve te jednostavnije metode i ni jedna ne radi :( probao sam i sa onim programom za detect drajvera, sve on to pronađe, skine s neta, al instalirat ne mogu i bog...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice