Problem sa instalacijom windovsa na linpus linux zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 2.581
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem sa instalacijom windovsa na linpus linux

Ovako, kupio sam novi laptop, Acer v3 572g  i uglavnom neznam kako da mu instaliram OS dobiven uz njega??

Upalim ga, krene ucitavanje sistema i izbaci mi na kraju ovo -> The complete license terms can be found in te root directory. Pleaste type 'less /GPL' and 'less /COPYRIGHT' to view. If the system does not get any action every 15 minutes, the system will auto shutdown.

Linpus Linux LiveCD Edition v9.2

[root@localhost /]# _

Pokuša san sa cd-om od win 7 i laptop zabloka ostane na znaku od accera i nece ni tamo ni vamo dok ne izvadim cd..

Pa bootabilni usb uopce ne registrira a nimisten je kao prvi mislin koji k ovo moraju radit bolje je bez ičega....

Što da radim kako da instaliram bilo što jer čim se pokrene laptop odmah dode limpus linux i druga opcija je make bootable usb...

Uglavnom ako ne uspijem ovo sredit u dan dva vrimena vraćam laptop rađe ću drugi put kupit lošiji laptop sa free dosom nego nešto vako di nemogu ništa....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Postoje određeni preduvjeti za instalaciju Windowsa:

1. ispravno računalo

2. ispravan boot medij

3. ispravno podešen bios

4. znanje

Nešto od toga očito nemaš.

Za daljnja pitanja:

http://www.bug.hr/forum/topic/windows/instalacija-windows-7-operativnog-sustava/61304.aspx

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sve sto trebas jest otic u bios i namjestit boot sa cda da bude prvi, restartas PC i instaliras winze. Provjeri dal je cd dobro sprzen. Sto se tice USBa trebas napravit bootabilni USB (imas temu na forumu o tome) i ponoviti gore apomenutu radnju. linpus nema nikakve veze s time lol. Ak ne znas daj nekome tko zna.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice