Problem s instalacijom OS Win 7

poruka: 3
|
čitano: 715
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

ovako, imam ogromni problem. Jučer sam išo instaliravat win 7 na jednom kompu(instaliravo sam ga već cca 20 puta tako da znam kako se instalirava), i sve narihtam jezik, format diska tj particija i kliknem install, i krene par posto instaliravat i na jedno 4-5% izbaci mi error tijekom instalacije! Ja si mislim reko ok, budem opet probo instalirat, vrijeme mi nije u pitanju. I sad je caka namjestim sve kak treba First boot device CD/ROM, Second HDD itd. I restartam komp (instalacijski cd je unutra u optici) i dobijem ekran di piše "Primary and Secondary device - HDD and CDROM not detected i zatim počne neka IRQ procedura koja bi trebala doći do 11, a dođe do 5 stane i zatraži me da ubacim cd koji je već u optici! i onda ništa. Tu sam stal na mrtvoj točci. Inače prije 25min sam zamjenil optiku jer sam mislil da je u tome problem, ali sada sam tek skužio ovaj screen di mi kaže da nije detektiro nijedan device (hdd i cdrom) i da mi svijetli neka crvena ledica na matičnoj. Pomagajte!

''Anything that can go wrong will go wrong'' - ©Edward Aloysius Murphy, Jr.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Problem s instalacijom OS Win 7

Sa stranica proizvodjaca ploce skini drivera za sata controler i stavi ih na stick i kad ti zatrazi CD pokazi mu na taj stick.

:)
18 godina
neaktivan

Nezz kaj je bilo, ugl. frend je došo do mene i prčko po BIOS-u i onda sam nekak uspjel prek eksternog CD-roma instalirat.

''Anything that can go wrong will go wrong'' - ©Edward Aloysius Murphy, Jr.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice