Jučer sam kupio novu grafu i odlučio usput stavit nanovo windows 7 i sve je prošlo u redu i danas sam probao instalirat cod black ops pošto neko vrijeme nisam ništa igrao i fali nekakav fajl, međutim ja sam svejedno nastavio instalaciju i sad ne mogu igrat dalje od onog zatvora zbog tog fajla. Kasnije idem instalirat medal of honor i ista stvar, fali nekakv cab fajl i instalacija neće dalje. Probao sam deinstalirat daemon i opet instalirat, ali opet ista greška. Ista stvar mi je bila i sa nfs hot pursuit koji je prije mjesec dana se normalno instalirao. Nije mi jasno u čemu je problem..
EDIT: Uz pomoć jednog forumaša koji je rekao da je možda u hardu problem skinuo sam hd tune i pokazuje Ultra DMA CRC Error report i promijenio sam sata kabel, ispravio ga da se ne savija i opet neće instalirat, Skinuo sam avg da skeniram komp da nije kakav virus u pitanju i kad ga pokušam instalirat opet javlja grešku da fali fajl neki. Jel to dovoljno za reklamaciju diska? Star je malo više od mjesec dana.