Problem sa instalacijom igara

poruka: 2
|
čitano: 1.435
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Jučer sam kupio novu grafu i odlučio usput stavit nanovo windows 7 i sve je prošlo u redu i danas sam probao instalirat cod black ops pošto neko vrijeme nisam ništa igrao i fali nekakav fajl, međutim ja sam svejedno nastavio instalaciju i sad ne mogu igrat dalje od onog zatvora zbog tog fajla. Kasnije idem instalirat medal of honor i ista stvar, fali nekakv cab fajl i instalacija neće dalje. Probao sam deinstalirat daemon i opet instalirat, ali opet ista greška. Ista stvar mi je bila i sa nfs hot pursuit koji je prije mjesec dana se normalno instalirao. Nije mi jasno u čemu je problem.. 

EDIT: Uz pomoć jednog forumaša koji je rekao da je možda u hardu problem skinuo sam hd tune i pokazuje Ultra DMA CRC Error report i promijenio sam sata kabel, ispravio ga da se ne savija i opet neće instalirat, Skinuo sam avg da skeniram komp da nije kakav virus u pitanju i kad ga pokušam instalirat opet javlja grešku da fali fajl neki. Jel to dovoljno za reklamaciju diska? Star je malo više od mjesec dana.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 1:14 (veki22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo da sam sebi odgovorim. Probao sam pokrenut disk check u windowsima i nakon njega sam uspio instalirat 2 igre i aviru bez problema, ali kad sam ih obrisao i pokušao opet izbacilo mi je CRC error, opet sam pokrenuo disk check, ali ne pomaže. CRC error opet javlja. Našao sam na netu da spinpoint f3 ima problema sa sb850 chipsetom na amd-ovim pločama i da treba flashat firmware ako netko ima problema. Link za firmware http://www.samsung.com/global/business/hdd/faqView.do?b2b_bbs_msg_id=308  Da li je u tome problem kod mene ili je problem u samom disku? Nisam nikad flashao disk pa me malo strah da nešto ne zenem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice