Problem s ikonanam

poruka: 6
|
čitano: 772
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s ikonanam

naime nakon nekog vremena ikone s prececa jednostavno nestanu nema ih ostane ona bijela sistemski zadana u folderu od programa isto nema icone ali kad iden pokrenit program ili izbristat precec onda u onom okviru prikaze iconu sta da radim da ih vratim

RazorNapster
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem s ikonanam

Skeniraj MBAM-om i javi rezultate.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
17 godina
neaktivan
Kako je deadman rekao... ali moja ti je preporuka da skines i
Advanced System Care (iobit) i fixas sve, i uninstaliras isti nakon toga, posto ti vjerojatno nece trebati...
In Control
16 godina
neaktivan
Problem s ikonanam

skenirao i nasao je par napasti izbrisa san ih i izgleda da je jedan od njih bio uzrocnik iako me to malo cudi jer san prije dan mozda dva sve skenirao sa nod32 4 e sad da vas jos pitam jedan savjet dali bi mbam mogao utjecati na nod32 jer znam slucajeva gdje se vise sigurnosnih programa nije slagalo(iako ovaj free na nudi real time protection i ne uklanja viruse )

RazorNapster
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 19:12 (Barnie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Barnie kaže...

skenirao i nasao je par napasti izbrisa san ih i izgleda da je jedan od njih bio uzrocnik iako me to malo cudi jer san prije dan mozda dva sve skenirao sa nod32 4 e sad da vas jos pitam jedan savjet dali bi mbam mogao utjecati na nod32 jer znam slucajeva gdje se vise sigurnosnih programa nije slagalo(iako ovaj free na nudi real time protection i ne uklanja viruse )

neće se mbam klati s nodom,bez brige,ionako je samo skener bez zaštite u realnom vremenu,a tako ga treba i koristiti
free verzija uklanja malware kao i kupljena,razlika je samo u rezdentnoj zaštiti koja ti ne treba

edit; i taj nod ti je najslabija stavka u zaštiti,bar stavi wot na browser

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 19:21 (seneka).
16 godina
neaktivan
Problem s ikonanam

hvala takav mi je prigramcic bas falia na kompjuteru

RazorNapster
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice