Jel zna itko zass GTA SA blokira kada instaliram modove....
Npr instalirao sam autobus jedan i kad mu se priblizi šteka...
tako i normalno kad vozim auto!!!
koji je problem.Hvala...
Jel zna itko zass GTA SA blokira kada instaliram modove....
Npr instalirao sam autobus jedan i kad mu se priblizi šteka...
tako i normalno kad vozim auto!!!
koji je problem.Hvala...
isti problem je kod mene komp ti nije dovoljno jak aj napisi konfu
Procesor:Intel(R) Pentium (R) Dual CPU E2140 @ 1.67 GHz
Graficka:Intel(R) G33/G31 Express Chipest family
Jel se to moze nekako popravit npr stavit najnoviji patch ili tako nesto,.....
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
Pls mozes pojasnit ne razumijem se bas u to....lol.-..
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
aha sad sam shvatio ...
tnx...
znao sam ja i prije da je kanta ali nema 20-ak dana da sam je mjenjao....lol
Probao,ne funkcionira.....
opet kad se priblizim nekom modu sto sam instalirao steka....
i kad vozim obicni auto,kad uhvatim veliku brzinu bloka cjela igra....
ovako. prije sam igro gta sve normalno radilo ... sada stavio nove windowse instaliram igru, udem , stisnem load game,sve ljepo ude, i kad trebo krenit igrat on meni stavi sliku crnu,dole mi je sve crno a gore se vidi nebo i sunce,vidim radar,novce itd. uglavnom nevidim lika i sve predmete oko sebe. neznam zasto. prije mi je s tim istim cd sve dobro radilo. HVALA
To ti sve ovisi do kompa. Recimo pogledaj gta4 isti problem su imali svi igraci nisu imali uopce textura (samo sunce i nebo) i novi patch je rijesio problem.
No ja nisam imao problema ni sa nestajanjem textura ni sa nicim mozda je do igre? j
Ja imam windows 7 i igram san andreas tu i tam i radi uz 60-150 fps-a,
Ovako ja sam imo Gta i dobio sam nove windowse ! i sad moro sam opet instalirat San Andreas sve je radilo i kad sam iso promjenit displey settings promjenio sam na pre velko i sad kad udem u igricu mi je crna slika,i ide gore dolje ime mog monitora i sve u pozadnini cujem mogu uc ( al napamet i vozi auto al nis nevidim! radi al kak da to vratim ! :( !?

Nađi gdje ti je instaliran Gta i onda desni klik na gta_sa.exe i onda "properties" i onda odi na "compatibility" i označi run in "640x480 screen resolution" pa na "apply" i onda uđi u igru i namjesti normalno postavke.
Tako je na Xp mislim da je slično na sedmici...
Hvala ... al mi nece svejdno

Idi u "Documents" pa onda "Gta San Andreas User Files" i obriši gta_sa.set
Mislim da bi to trebalo riješiti problem...
Može pomoć ?
Evo System Requirements od mog PC-a ;
Intel - 2.66GHz
Grafička - 96MB Intel(R) Extreme Graphics 2
RAM Memorija - 760 MB
Mogu i instalirat igru i igrat,ali kao da neko listove lista,jednostavno "KOČI" ZAŠTO ??
Si probao stavit sve na LOW video postavke ! Iako mislim da ti je grafa preslaba !
Hej Haf932 Puno Hvala uradio sam to što si rekao i igrica je prestala da koči :) 
Ma nema na cemu ! Sad znas da ak ce ti i u drugim igrama kociti , mozes isprobat ovu metodu !