Problem s driverima.......

poruka: 9
|
čitano: 2.516
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

imam tipkovnicu slim star 330 genius i htjeo bi da di instaliram driver za njega ali neznam kako imam windows 7 na ovoj stranici sam skinuo driver i sad neznam kako da to instalira pogledajte pa ako znate da mi pomognete treba mi driver da imam za one prećace na touch kaj ima: http://www.geniusnet.com/geniusOnline/online.portal;jsessionid=MTRQ14F53Nyf5gsM37RR4zZNlqn1Pb7rtnQTJVwlgTY2pm2TMLG5!983581211?_nfpb=true&supportPortlet_actionOverride=/portlets/supportArea/drivers/findByModel&_windowLabel=supportPortlet&_pageLabel=supportPage&test=portlet-action

kopiraj te si cijeli link ovo nije do kraja poplavio........

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 6:58 (renoboXX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

- rapakiraj drivere na desktop

- otvori device manager

- klikni na strelicu keybords

- desno klikni na hid keybord device i onda update driver

- zatim idi na browise my driver software

- nađi lokaciju za desktop file s driverima

- izaberi win7 32 ili 64 bit

- ok

nećeš s tim driverima ništa novo dobiti

ne znam koji ti prečaci ne rade

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 7:25 (igy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
radi mi svi prećaci ali.........kad se instalira driver onda si mogu namjestiti npr. ima prećac (e) znaći internet to radi ali si mogu namjestiti koj preglednik da mi otvara uvjek mi otvori IE ali ja taj nekoristim.......
onda npr. ima prećac s lokotom o mi samo ode na log of a ja bi da se ugasi komp i tak neke gluposti da si promjenim bez toga nemrem
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
molim vas reci temi di da nađem te drivere da si to namjestim bolje mi je kad imam prećace.........
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Problem s driverima.......
renoboXX kaže...
radi mi svi prećaci ali.........kad se instalira driver onda si mogu namjestiti npr. ima prećac (e) znaći internet to radi ali si mogu namjestiti koj preglednik da mi otvara uvjek mi otvori IE ali ja taj nekoristim.......
onda npr. ima prećac s lokotom o mi samo ode na log of a ja bi da se ugasi komp i tak neke gluposti da si promjenim bez toga nemremgore sam napisao ali to su windows nativni driveri pa pbrobaj
ti driveri s genius stranice su windows hid koje win7 nativno ima... probaj, gore sam ti napisao
jel ti IE namješten kao defalt tražilica?
18 godina
neaktivan
RE: Problem s driverima.......
renoboXX kaže...
molim vas reci temi di da nađem te drivere da si to namjestim bolje mi je kad imam prećace.........

nigdje, nije genius dao pravu podršku za win 7 ali se nešto može i poštimati

15 godina
protjeran
ja sam otišao na device maneger i onda mi se ovo pojavi: windows has determined the software for your device is up to date.....nekužim neće mi da mi nađe to kaj je na desktopu......raspakirao sam ga.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

ideš na browise my computer for  driver software?

pa onda odrediš desktop stazu (jesu li driveri na desktopu u nekom folderu, ako nisi stavi u new folder pa probaj onda)

možda i radiš dobro nego poruka windows has determined the software for your device is up to date znači da su već instalirani najnoviji driveri

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 7:51 (igy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ako to znaći da su instalirani novi drajveri zašto onda nemam taj program da mogu da namjestim prećace?..........
i ja nisam ništa instaliravao
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice