Problem sa driverima za zvuk Medion Akoya e5411

poruka: 10
|
čitano: 2.589
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pitanje

pozdrav imam problem!!Imam notebook medion akoya e5411 ali imam problem sa zvučnim driverima nemogu pronaći zvučne drivere nigdi pa ako mi netko moze pomoći bio bih zahvalan!! XP

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pitanje
expertxxx kaže...

pozdrav imam problem!!Imam notebook medion akoya e5411 ali imam problem sa zvučnim driverima nemogu pronaći zvučne drivere nigdi pa ako mi netko moze pomoći bio bih zahvalan!! XP

ljudi hvala iako niko nije pomoga riješio sam problem sa:    

http://www.lavalys.com/products/everest-pc-diagnostics

za riješavsnje problema i za trazenje informacija od komponentama rašunala!!!

17 godina
neaktivan

kako si riješio? ja sam jučer guglao ali nisam nigdje naišao na drivere, još sam ti htio predložiti da pogledaš koji je model matične ploče, pa da po tome potražimo..

jer ako si našao drivere, onda postaj ovdje link za download, tako da ako netko bude imao sličnih problema, da ne mora puno tražiti Osmijeh 

inače, za utvrđivanje koja je koja komponenta u pc-ju, osim everesta, može poslužiti i besplatni jako dobar programčić speccy.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 13:58 (robisierra92).
15 godina
neaktivan

Imaš ovaj link za program, Instaliraj i pokreni Trial program! Ali ću sada pogledati ponovao pa postavim link!!

15 godina
neaktivan
expertxxx kaže...

Imaš ovaj link za program, Instaliraj i pokreni Trial program! Ali ću sada pogledati ponovao pa postavim link!!

Evo i link za EVEREST da se ne trebate previše mučiti!!

15 godina
neaktivan
expertxxx kaže...
expertxxx kaže...

Imaš ovaj link za program, Instaliraj i pokreni Trial program! Ali ću sada pogledati ponovo pa postavim link!!

http://www.lavalys.com/products/everest-pc-diagnostics

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.5.2010 14:26 (expertxxx).
15 godina
neaktivan
besplatno pravljenje web stranice

Ako mi može neko pomoći sa uputama jer bih tio napraviti stranicu pa ako mogu upustva!!!Hvala unaprid!!Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
expertxxx kaže...
expertxxx kaže...

gle, znam ja dobro što je everest, i velika većina ljudi zna što je everest. ali ti nisi objasnio ljudima na forumu, koji će možda čitati ovu temu u potrazi za rješenjem nihovog sličnog problema kako si ti riješio svoj problem. jer, ako čovjek ima problema s pronalaskom drivera, prvo će potražiti po forumu slične teme, i onda će naići na ovu temu, i tu piše da si riješio svoj problem, a ne piše kako si ga riješio. kužiš?

expertxxx kaže...

Ako mi može neko pomoći sa uputama jer bih tio napraviti stranicu pa ako mogu upustva!!!Hvala unaprid!!Osmijeh

kakvu stranicu bi htio napraviti?

15 godina
neaktivan
expertxxx kaže...

Prvo da se ispričam svima zbog toga što nisam objasnio što i kako sam riješio!Nadam se da nakon mog objašnjenja shvatite i da vam objašnjenje bude od pomoći!!!

Evo sada i objašnjenja:

Problem sam riješio uz pomoć programa za dijagnozu računalnih komponenti:

EVEREST Ultimate Edition - PC Diagnostics

uz pomoć njega možete viditi sve komponente u vašem računalu! Šta trebate napraviti:

1. kliknuti na ovaj link:http://www.lavalys.com/products/everest-pc-diagnostics

koji će vas odvesti izravno na stranicu za downlouad! ".

2.Kliknite na Downlouad!

3Nakon što skinete program na svoje računalo na odredište/mapu koju želite odete do njega i instalirate ga!

Program je besplatan tj.. licenciran i radi kao takav 30 dana!! Nakon što je program instaliran pokrenete ga i tražite na njemu komponente koje želite pregledati!

Moj primjer je taj da nisam mogao pronaći zvučne drivere za ovaj model.Uz pomoć ovog programa sam pronašao ime moje zvučne kartice!Na osnovu imena Zvučne kartice sam tražio drivere tj označio ime (copy) i otišao do pretraživača u mom slučaju Firefox i u prazan prostor  (paste) ispustio ime ,ali sam još uz njega napisao drivers jer su u mom slučaju oni bili potrebni (SEARCH ili TRAŽI) i došao do rezultaata! Nakon što sam ih našao downlouad!Nakon što su bili skinuti pokrenio sam instalaciju i to je to!

Nadam se da je dovoljno ovo objašnjenje dovoljno. I još jednom se ispričavam, ako me ni nakon ovog niste razumjeli šta trebate napraviti!! 

Napomena: to nije jedini program nego ih ima više takve svrhe i namjene!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 12:03 (expertxxx).
17 godina
neaktivan

ma ja sam te razumio. ali će možda naići netko tko neće skužiti o čemu si pisao. hvala što si to lijepo objasnio i podijelio s nama.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice