Problem datoteke..

poruka: 8
|
čitano: 1.561
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem datoteke..
pitanje

Pozdrav, ljudi. Ako sam pogriješio podforum, izvinjavam se. Ovaj je problem. Nakon formartiranja particije diska na kojoj se nalazio windows, ne mogu otvorit datoteku koju sam kopirao na drugu particiju zbog meni važnih podataka. Kad pokušavam ući u tu datoteku win mi  daje slijedeće upozorenje : D:\(ime  datoteke) nije dostupan. Ispod toga piše Access is  denied.Zbog važnosti podataka trebao bih otvoriti tu  datoteku, ali ništa mi ne pada na pamet. Jel, zna netko kako bih je mogao otvoriti? Naravno, nijedan program(proces) ne koristi tu datoteku.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem datoteke..
autorov komentar

Evo i slike...

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Problem datoteke..

Meni izgleda da ti nije dostupan folder, a ne datoteka... Jesi pokusao desni klik, properties, pa vidjeti mozes tu ista promijeniti?

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2008 17:09 (Ramo).
18 godina
neaktivan
Problem datoteke..

Evo rješenja:

Idi na Start -> Control Panel -> Folder Options -> View i isključi Simple File Sharing (zadnji je po redu)

Kad si to obavio, odaberi Folder, u ovom slučaju Disk, te klikneš desnim klikom na njega. Stisneš Sharing and Security, odabereš karticu Security, klikneš Advanced, zatim ideš na karticu Owner, te odabereš account, klikneš Ok i to bi trebalo riješiti tvoj problem. Pozdrav!

I wanna be a mod too...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem datoteke..
autorov komentar

Da. Sorry, mislio sam na folder, a napisao datoteka. Probao sam s properties i ništa. Kompotko, hvala na savjetu, ali nije uspjelo. Nešto sam isprobavao i motao te sam ušao u taj folder, ali sad opet ne mogu ući u ostale podfoldere, a radim isto što sam i radio kad sam ušao u prvi folder..Jel bi moglo imati kakve veze s odabirom grupe (workgroup) kod instalacije win? Kad sam instalirao nisam obraćao pažnju na to...

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Problem datoteke..
3mix3 kaže...

Da. Sorry, mislio sam na folder, a napisao datoteka. Probao sam s properties i ništa. Kompotko, hvala na savjetu, ali nije uspjelo. Nešto sam isprobavao i motao te sam ušao u taj folder, ali sad opet ne mogu ući u ostale podfoldere, a radim isto što sam i radio kad sam ušao u prvi folder..Jel bi moglo imati kakve veze s odabirom grupe (workgroup) kod instalacije win? Kad sam instalirao nisam obraćao pažnju na to...

Ako si sve radio kako treba, to bi trebalo biti to. Možda jedino na zadnjem koraku treba onu kvačicu stisnuti, to sam zaboravio reći. Imao sam isti problem, pa znam...
I wanna be a mod too...
18 godina
neaktivan
Problem datoteke..

Ovo sto ti je kompotko rekao bi trebalo rijesit problem.. samo pazi da sve radis kako treba.. provjeri jel tvoj acc owner, ako nije dodaj ga, namjesti ovlasti ili zamjeni ownera.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem s excel datotekom

Dvaput sam kliknuo na "otvori datoteku" i kad mi je javio da je več otvorena pitao želim li spremiti promjene, ja sam kliknuo na "da" a excel mi je preko pune datoteke nasnimio praznu. Sada imam datoteku istog naziva  u kojoj nema ničega. Kako vratiti ili naći prethodno stanje?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice