Printanje knjige

poruka: 7
|
čitano: 8.284
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Printanje knjige

Skinuo sam knjigu s interneta u pdf obliku, pa ne znam kako cu namjestiti postavke u printeru da mi knjigu isprinta kao na slici ispod...

Ako tko zna nek pomaže.{#}

0 0 hvala 0
18 godina
Printanje knjige

pa ako je knjiga u A4 formatu, samo printaj na A4 papir i daj nekom da ti ju uveze, u kopirnicama ti je to nekih 10ak kuna...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Printanje knjige
Val kaže...

pa ako je knjiga u A4 formatu, samo printaj na A4 papir i daj nekom da ti ju uveze, u kopirnicama ti je to nekih 10ak kuna...

Ali kako da printam na obe stranice?

18 godina
Printanje knjige

Prvo isprintaš odd(neparne) pages, kada ti isprinta to samo staviš nazad (PAZI KAKO ĆEŠ OKRENUT DA TI ISPADNE KAO KNJIGA) i isprintaš even(parne) pages i to ti je to :-)

Samo ti stave uvez i gotovo.

Preporučujem ti da napraviš prvo 2 pokušaja prije nego kreneš u pothvat da nešto neshebeš i da skužiš kak funkcionira.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- and Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 13:31 (Hyperion).
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
Printanje knjige

Printer ti mora podržavat printanje obostrano, jel ćeš se ovak izmučit, printat prvo neparne, pa parne strane, odfuraj taj pdf u kopiraonu, ne bi ti trebali puno uzet novaca za to

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Printanje knjige
Flying Dutchman kaže...

Printer ti mora podržavat printanje obostrano, jel ćeš se ovak izmučit, printat prvo neparne, pa parne strane, odfuraj taj pdf u kopiraonu, ne bi ti trebali puno uzet novaca za to

ne znam baš , knjiga ima 290 str.

16 godina
Printanje knjige

Kak je kolega Hyperion rekao, neparne, pa parne, kad skužiš, nije problem

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice