Prijenos videa s mobitela na laptop windows 2016

poruka: 9
|
čitano: 2.406
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
neaktivan

Bok!

Ako sam pogriješila temu slobodno prebacite. Imam Windows 2016.
Trebam prenijeti neke videozaise iz mobitela na laptop i ne ide. Stvar je u tome da je taj Windows 2016 užasan i uopće ne razumijem što treba naraviti.
Kad spojim kablom(unjač kao USB) mobitel i laptop dođe ova obavijest:

"Imamo problem s pristupom stavkama na uređaju. Je li otključan i jeste li prihvatili obavijesti za povezivanje? Provjerite postoje li fotografije i videozapisi na vašem uređaju."

Što se događa i što trebam napraviti?
Ima li tko od vas Windows 2016 i kako prebaciti te videe?

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2022 15:23 (IMAM PITANJE).

0 0 hvala 0
4 godine

Probaj sa AirDroid aplikacijom, to mora upaliti.

0 0 hvala 0
3 godine
neaktivan
Re: Prijenos videa s mobitela na laptop windows 20

Što je to<??

Molim te da mi opišeš  cijeli postupak detaljno.

Hvala!

14 godina
Haha, dobra fora. Baš u detalje? Prva stvar, detektiraj točno koju verziju windows os-a ima. Hint, nije 2016. Postoji win server iz te godine ali prilično sam siguran da taj nije na laptopu. U načelu, kad spojiš komp s mobom, otključaj mob i trebalo bi ti iskočit na mobu poruka o dopuštanju pristupa. Naravno, trebaš to dopustiti. Ukoliko ti iskoči još i opcija za tipom prijenosa, izaberi prijenos datoteka ili mtp ili tak nekaj. Ovisi kakav imaš mob
3 godine
neaktivan

Da već su mi neki ljudi rekli da 2016 ne postji i kad sam nešto ovako kliknula danas na laptop pisalo je Wind2010.

Mobitel je Redmi 9

Pa kad spojim mobitel i laptop iskoči ono "Prijenos slika, datoteka..." i onda kliknem "slika" i dalje nema ništa ili ovo "
"Imamo problem s pristupom stavkama na uređaju. Je li otključan i jeste li prihvatili obavijesti za povezivanje? Provjerite postoje li fotografije i videozapisi na vašem uređaju."

Neki ljudi su mi rekli da možda nemam uključen neki Media transfer**???? Što je to?? I kako da to nađem ili uključim?

14 godina

Da li ti je i u jednom trenutku na mobitelu iskočilo dopuštenje pristupu memoriji nakon što si ga spojila s kompom? Ukoliko nije i ne nudi na telefonu ništa dodatno, proba povući s vrha ekrana padajući izbornik gdje ti se pokazuju aktualne notifikacije, dakle ne one kratice gdje pališ wifi. Ne mogu se sjetiti da li je na xiaomi/redmi sw-u to odmah ispod tih kratica ili kad povučeš s vrha lijevi dio ekrana. Malo mi je to problem na slijepo objasniti. Ako skužiš na što sam mislio, onda bi se u tim notifikacijama trebalo nalaziti nešto vezano za usbe spajanje sleš punjenje. To stisneš i odabereš nešto drugo osim punjenja. Klasično to bude redom: prijenos fotografija, prijenos medijskih datoteka, samo punjenje itd..

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
neaktivan

Ne znam da li mislimo na isto, ali kad se spojem mob i laptop skoči neki bijeli prozor u kojem piše: "Nema prijenosa podataka, Prijenos datteka, Prijenos fotografija(PTP)" i ja kliknem na to "Prijenos fotografija" i onda dođe ono ""Nešto nije u redu.
Imamo problema s pristupom stavkama na uređaju. Je li otključan i jeste li prihvatili obavijesti za povezivanje? Provjerite postoje li fotografije i videozapisi na vašem uređaju"

14 godina
IMAM PITANJE kaže...

Ne znam da li mislimo na isto, ali kad se spojem mob i laptop skoči neki bijeli prozor u kojem piše: "Nema prijenosa podataka, Prijenos datteka, Prijenos fotografija(PTP)" i ja kliknem na to "Prijenos fotografija" i onda dođe ono ""Nešto nije u redu.
Imamo problema s pristupom stavkama na uređaju. Je li otključan i jeste li prihvatili obavijesti za povezivanje? Provjerite postoje li fotografije i videozapisi na vašem uređaju"

E to, dobro je. Sad, umjesto prijenos fotografija izaberi prijenos datoteka. Nakon toga, ako sve bude u redu, pojavit će ti se mob u exploreru. Kad uđeš u folder mobitela na kompu, slike su ti pod DCIM, Pictures i whatsapp/viber i što već imaš od toga

3 godine
neaktivan

Isuse hvala ti, da bila je samo u tome stvar.

Hvala puno!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice