Ovako, iman problem sa računalom. Svaki dan kad ga upalim, minut dva nakon šta se digli windowsi (XP), pojavi se plavi ekran smrti, sa porukom, da nešto nije u redu sa mojim hardwerom, da se vratim u safe mode i obrišem drivere ili namjestim postavke u BIOS-u. Sa komponentama je sve OK, čak sam skinija i program za Seagateove web stranice da testiram svoja dva diska (njihova) jedan od 160, a drugi od 500GB. Ovaj veći je prazan i nije formatiran (ostavija sam ga tako, jer mi trenutno nije nužan njegov prostor). Testira sam ovaj od 160GB na kojem su windowsi, test je pokaza da je sa njim sve u redu. Prije par dana sam ga očistio od prašine (možda je stvarala statički elektricitet, zna se dogoditi), izbrisa AVG, stavija NOD32 i on mi nađe trojanca kojeg je uklonija. Problem je šta se nakon svega toga, sustav i dalje ruši prilikom prvog podizanja (svakog dana). Opis računala vam je u mom potpisu, kliknite na to. Grafička je ispravna, memorija isto, jedino što ostaje je matična. Otiša sam na gigabyte-ovu web stranicu, pogledat dostupan BIOS, zadnja verzija je BETA, a ona prije nje je već u mojoj ploči. Ako ko naslučuje uzrok nek mi pomogne. Unaprid zahvaljujem.
P.S.
Ima li ovo rušenje veze sa Adobe Flash (pisalo je na Bugu nešto u vezi sigurnosnog propusta) jer sam primjetija da mi IE8 ne radi kako treba na stranicama koje ga intezivno koriste, pokazuje se u lijevom kutu u dnu trake žuto napisano ERROR......