Pomoć!!!!!!!! zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 675
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pomoć!!!!!!!!

Ovako, iman problem sa računalom. Svaki dan kad ga upalim, minut dva nakon šta se digli windowsi (XP), pojavi se plavi ekran smrti, sa porukom, da nešto nije u redu sa mojim hardwerom, da se vratim u safe mode i obrišem drivere ili namjestim postavke u BIOS-u. Sa komponentama je sve OK, čak sam skinija i program za Seagateove web stranice da testiram svoja dva diska (njihova) jedan od 160, a drugi od 500GB. Ovaj veći je prazan i nije formatiran (ostavija sam ga tako, jer mi trenutno nije nužan njegov prostor). Testira sam ovaj od 160GB na kojem su windowsi, test je pokaza da je sa njim sve u redu. Prije par dana sam ga očistio od prašine (možda je stvarala statički elektricitet, zna se dogoditi), izbrisa AVG, stavija NOD32 i on mi nađe trojanca kojeg je uklonija. Problem je šta se nakon svega toga, sustav i dalje ruši prilikom prvog podizanja (svakog dana). Opis računala vam je u mom potpisu, kliknite na to. Grafička je ispravna, memorija isto, jedino što ostaje je matična. Otiša sam na gigabyte-ovu web stranicu, pogledat dostupan BIOS, zadnja verzija je BETA, a ona prije nje je već u mojoj ploči. Ako ko naslučuje uzrok nek mi pomogne. Unaprid zahvaljujem.

P.S.

Ima li ovo rušenje veze sa Adobe Flash (pisalo je na Bugu nešto u vezi sigurnosnog propusta) jer sam primjetija da mi IE8 ne radi kako treba na stranicama koje ga intezivno koriste, pokazuje se u lijevom kutu u dnu trake žuto napisano ERROR......

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.5.2010 15:53 (Maksimus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Pomoć!!!!!!!!

Imao sam sličan problem ali na Sedmici i otkrio sam da je krivac bio Catalyst control center. Brisanje i ponovna instalacija drivera su riješili problem.

Ako možeš skini neku Live Linux distribuciju (Ubuntu ili Slax npr.) i pokreni. Ako oni rade onda vrlo vjerovatno nije kvar hardvera nego je ili do drivera, samih windowsa ili postoji neki drugi konflikt.

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pomoć!!!!!!!!

Vezano uz BSOD pitati ovdje.

World championships: 7, GP started: 255, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,391

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice