Pomoc oko DVD filma

poruka: 12
|
čitano: 3.835
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoc oko DVD filma

Prije nekoliko mjeseci sprzio sam jedan film preko Nero 7 na DVD-R.Kada sam film pogledao uklonio sam ga s DVD-a i umjesto njega sam dodao jednu komediju. Sada kad u  DVD PLAYER ubacim DVD pali mi se prvi film koji sam sprzio, a na kompjuteru ova komedija i ne pojavljuje mi se nijedna mapa od starog filma.Želio bih opet prebaciti prvi sprzeni film s DVD-a na kompjuter, ali ne znam kako, jer su mi ostale mape samo od drugog sprzenog filma(komedije)???

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Pomoc oko DVD filma

Vjerovatno je pitanju DVD-RW. Napravio je gresku sto je izabrao new sesion a ne continue sesion i sad vidi samo drugu sesiju tj drugi film. Sa isoboosterom moze vidjeti obje i isopirati na disk.

:)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Delpins kaže...
scenesports kaže...

sprzio sam jedan film preko Nero 7 na DVD-R.Kada sam film pogledao uklonio sam ga s DVD-a

Napravio si veliku grešku. Prvo kad nešto spržiš na dvd/cd+/-R onda to više nije moguće otamo ukloniti. Ne znam kako si to uklonioniti kako si spržio nešto na dvd r kad to nije moguće. A to sa dva filma na jednome dvd-u nije moguće. To je kod tebe neka anomalija ili ti očito trolaš.

Nije nikakva anomalija, prvo sam sprzio film od 600 mb na DVD,i pogledao ga na DVD playeru. Zatim ga ubacio u kompjuter,upalio nero 7 ultra, izbrisao stare podatke i mape sa dvda i stavio novi film (harold i kumar) koji zauzima isto oko 700mb.E sad kad DVD ubacim u kompjuter pali mi se Harold i kumar(kad udem u DVD na njemu su samo mape od novog sprzenog filma), a kad ubacim u DVD player pali se prvi sprzeni film.Evo dolje i slika...

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Na DVD-R nije moguce brisati datoteke. Mislio sam da toliko znas.

15 godina
neaktivan
logic kaže...

Vjerovatno je pitanju DVD-RW. Napravio je gresku sto je izabrao new sesion a ne continue sesion i sad vidi samo drugu sesiju tj drugi film. Sa isoboosterom moze vidjeti obje i isopirati na disk.

Koristio sam  DVD sa slike koju imas dolje:

Sony DVD-R (120min/4.7GB)

18 godina
neaktivan

DVD player očito vidi samo prvi session, a ostale ignorira.

Kod drugog snimanja sadržaj prvog sessiona je označen kao obrisan (nije obrisan jer nije RW medij, ali može uredno biti označen kao obrisan - i dalje zauzima prostor na DVD-u), a novi sadržaj je dodan - zato se na PC-u vidi taj drugi sadržaj (PC vidi zadnji session), a na DVD playeru onaj prvi.

KaeR
15 godina
neaktivan
KaeR kaže...

DVD player očito vidi samo prvi session, a ostale ignorira.

Kod drugog snimanja sadržaj prvog sessiona je označen kao obrisan (nije obrisan jer nije RW medij, ali može uredno biti označen kao obrisan - i dalje zauzima prostor na DVD-u), a novi sadržaj je dodan - zato se na PC-u vidi taj drugi sadržaj (PC vidi zadnji session), a na DVD playeru onaj prvi.

Tako je, prostor od 600 mb( koliko zauzima prvi film) ostaje zauzet. Znas li kako sad na PC u mogu vidjeti prvi sadrzaj, jer prvi film trebam kopirati na pc.

18 godina
neaktivan
Da citas odgovore vidio bi da ti je to vec receno.
15 godina
neaktivan
Pomoc oko DVD filma

Imam jedno pitanje kad skinem neke filmove s torrenta neki rade a neki ne, NPR. stavim neki film na stik (skinut sa torrenta) i pročita ga i sve lijepo radi, stavim opet neki drugi film i pročita njegovu mapu, otvorim mapu i ne vidi film samo onaj sample od filma vidi.

Dali mi netko može pomoči ?

MOLIM MODERATORE DA NE IZBRIŠU OVAJ POST

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dvd player (predpostavljam da je o njemu riječ) ti ne može očitati sve formate u kojima skidaš film veća samo njih par divix i mpeg valjda, dok noviji pretežito mogu čitati skoro sve...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
15 godina
neaktivan
Pomoc oko DVD filma

Zanima me kako da nastimam prijevod na dvd-u,tj kad sprzim filmove na njega i kad hocu pogledat te filmove na dvd playeru nema mi prijevoda!!A na kompu mi je sve normalno...kak se to moze nastimat..da i na dvd playeru gledam sa prijevodom???????????Molim pomoc

Zvjezdan Mandic

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Pomoc oko DVD filma

Kao prvo moraš biti siguran da ti DVD podržava DivX format i titlove, puno ime filma do onog '.avi' mora biti isto kao i titlovi i titlovi bi najbolje trebali biti u 'srt' formatu i prije svega treba provjeriti na kompjuteru dal pašu uz određeni film. Onda samo snimiš filmove na DVD i gledaš na DVD Playeru.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice