- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
presitno
presitno
Baš sitno ništa se ne vidi na slikama, ali ovako "odokativno" imaš popriličnu gužvu.
stavi slike na imageshack.
programi koji ti trose vise od 5.000 ram memorije provjeri to mi najvise moze stvarat probleme da imas neki virus i
evo ispricavam se zbog slika stavit su sad bolje
ideš u run napišeš msconfig enter i tamo staviš services ideš hide all microsoft services i ono kaj ne trebaš ugasiš tako vrjedi i za programe x)
pa lakse mi je pomocu ccleanera,a i neznam sta sve treba maknut da nes ne sj.
Makni si sve sta ti nije bas hitno pod podizanjem windowsa .
Meni ti je ukljuceno ovo :
-zvuk
-antivirusni
-ati catalyst
-objectdock
Ostalo sam iskljucio , jer mi pola toga nije bilo potrebno pri podizanju windowsa kao : msn , utorrent , skype , winamp agent itd ....
Evo zanimam me koje programe mogu maknut da se pokrecu sa racunalom i dali je normalno da je toliko procesa pokrenuto.
Dosta mi je spor komp,pa molim vas da pogledate dali bi sve tako trebalo funkcioniriti i vase savjete za poboljsanje.
adobe reader
google toolbar notifer
javu
messinger
quick time task
mcaffe security scan - to si uspio negdje pokupit,to bi trebalo deinstalirati,imaš aviru
ovako na brzinu,kojiko sam uspio vidjeti
edit: bolje da si napravio scan s hijackthisom,kopirao njegov log i zalijepio ovdje u poruku,vidjeli bi bolje i više
Evo zanimam me koje programe mogu maknut da se pokrecu sa racunalom i dali je normalno da je toliko procesa pokrenuto.
Dosta mi je spor komp,pa molim vas da pogledate dali bi sve tako trebalo funkcioniriti i vase savjete za poboljsanje.
U CCleaneru onemogući sljedeće programe: LightScribe Control Panel, Gadwin PrintScreen, swg, StartCCC, HPCam_Menu, UpdatePRCShortCut, HP Software Update, AppleSyncNotifier, QuickTime Task, Adobe Reader Speed Launcher, SunJavaUpdateSched, Kernel and Hardware Abstraction Layer, Bluetooth.Ink, Logitech SetPoint.Ink, Mcafee Security Scan Plus.Ink. Za procese iz Task Managera ti ne mogu ništa reći jer nisi razvukao stupce Naziv procesa i Opis.
ma makni sve ostavi samo antivirus
U CCleaneru onemogući sljedeće programe: LightScribe Control Panel, Gadwin PrintScreen, swg, StartCCC, HPCam_Menu, UpdatePRCShortCut, HP Software Update, AppleSyncNotifier, QuickTime Task, Adobe Reader Speed Launcher, SunJavaUpdateSched, Kernel and Hardware Abstraction Layer, Bluetooth.Ink, Logitech SetPoint.Ink, Mcafee Security Scan Plus.Ink. Za procese iz Task Managera ti ne mogu ništa reći jer nisi razvukao stupce Naziv procesa i Opis.
http://img839.imageshack.us/gal.php?g=12569181.jpg
evo ga:)
hvala na odgovoru
hebo servise :) za to mozes slobodno guglati npr "win 7 unnecessary services"
A za startup ti je ja mislim najbitnije antivirus sve ostalo ti usporava kompjuter,provjerava updejte programa blabla zato su meni svi programi za updejte na manual osim antivirusa svako 24 sata.
Evo kako u mene to izgleda