Pokretanje programa sa racunalom

poruka: 15
|
čitano: 5.262
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Koje programe onemoguciti?

Evo zanimam me koje programe mogu maknut da se pokrecu sa racunalom i dali je normalno da je toliko procesa pokrenuto.
Dosta mi je spor komp,pa molim vas da pogledate dali bi sve tako trebalo funkcioniriti i vase savjete za poboljsanje.

0 0 hvala 0
18 godina

presitno

sačuvaj me bože,kuge,side i rata,te onih FREE-antivirus-firewall experata,sa antivirus teme.
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 16:14 (torrente).
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
RE: Pokretanje programa sa racunalom
torrente kaže...

presitno

Baš sitno ništa se ne vidi na slikama, ali ovako "odokativno" imaš popriličnu gužvu.

U besptičju i krava zvuči kao slavuj!
16 godina
neaktivan

stavi slike na imageshack.

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

programi koji ti trose vise od 5.000 ram memorije provjeri to mi najvise moze stvarat probleme da imas neki virus i

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo ispricavam se zbog slika stavit su sad bolje

0 0 hvala 0
16 godina

ideš u run napišeš msconfig enter i tamo staviš services ideš hide all microsoft services i ono kaj ne trebaš ugasiš tako vrjedi i za programe x)

http://cms.djdarac.webnode.com/about-us/ moja web stranica
17 godina
neaktivan

pa lakse mi je pomocu ccleanera,a i neznam sta sve treba maknut da nes ne sj.

15 godina
protjeran

Makni si sve sta ti nije bas hitno pod podizanjem windowsa .

Meni ti je ukljuceno ovo :

-zvuk

-antivirusni

-ati catalyst

-objectdock

Ostalo sam iskljucio , jer mi pola toga nije bilo potrebno pri podizanju windowsa kao : msn , utorrent , skype , winamp agent itd ....

Guns don`t kill people ... I kill people with guns .
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koje programe onemoguciti?
Stark kaže...

Evo zanimam me koje programe mogu maknut da se pokrecu sa racunalom i dali je normalno da je toliko procesa pokrenuto.
Dosta mi je spor komp,pa molim vas da pogledate dali bi sve tako trebalo funkcioniriti i vase savjete za poboljsanje.

adobe reader
google toolbar notifer
javu
messinger
quick time task
mcaffe security scan - to si uspio negdje pokupit,to bi trebalo deinstalirati,imaš aviru
ovako na brzinu,kojiko sam uspio vidjeti
edit: bolje da si napravio scan s hijackthisom,kopirao njegov log i zalijepio ovdje u poruku,vidjeli bi bolje i više

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 18:52 (seneka).
16 godina
Stark kaže...

U CCleaneru onemogući sljedeće programe: LightScribe Control Panel, Gadwin PrintScreen, swg, StartCCC, HPCam_Menu, UpdatePRCShortCut, HP Software Update, AppleSyncNotifier, QuickTime Task, Adobe Reader Speed Launcher, SunJavaUpdateSched, Kernel and Hardware Abstraction Layer, Bluetooth.Ink, Logitech SetPoint.Ink, Mcafee Security Scan Plus.Ink. Za procese iz Task Managera ti ne mogu ništa reći jer nisi razvukao stupce Naziv procesa i Opis.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
15 godina
protjeran

ma makni sve ostavi samo antivirus

17 godina
neaktivan
deadman kaže...
Stark kaže...

U CCleaneru onemogući sljedeće programe: LightScribe Control Panel, Gadwin PrintScreen, swg, StartCCC, HPCam_Menu, UpdatePRCShortCut, HP Software Update, AppleSyncNotifier, QuickTime Task, Adobe Reader Speed Launcher, SunJavaUpdateSched, Kernel and Hardware Abstraction Layer, Bluetooth.Ink, Logitech SetPoint.Ink, Mcafee Security Scan Plus.Ink. Za procese iz Task Managera ti ne mogu ništa reći jer nisi razvukao stupce Naziv procesa i Opis.

http://img839.imageshack.us/gal.php?g=12569181.jpg

evo ga:)

hvala na odgovoru

15 godina
protjeran

hebo servise :) za to mozes slobodno guglati npr "win 7 unnecessary services"

A za startup ti je ja mislim najbitnije antivirus sve ostalo ti usporava kompjuter,provjerava updejte programa blabla zato su meni svi programi za updejte na manual osim antivirusa svako 24 sata.

Evo kako u mene to izgleda

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 2:21 (BlaBlaLaLa).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice