Podizanje winsa zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 756
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Podizanje winsa

ovako u ovoj temi ću pokušati objasniti kako se ( po meniCool) najlakše instalirsju winsi. Prvo skinite winse s neta ili ako imate cd ubacite ga. Zatim restartajte komp, ako vam se prilikom podizanja dolje ne piše boot from CD: onda pričekajte da vam se komp do kraja upli. Onda opet restartajte i uđite u BIOS, to vam je najčešće tipka delete. Tamo nađite opciju boot windows(ili tako nešto) i stisnite da vam se boota sa cd-a. Zatim izađite iz biosa i restartajte komp. Onda će vam se prilikom paljenja pisati boot from cd, stisnite bilo koju tipku. Onda će vam ući u instalaciju winsa tamo će te imati opcije za repair winsa ili instalaciju i još neke. Stisnite na instalaciju. Zatim će vas pitati želite li formatirati disk, ako hoćete satisnite yes. Ali prije svega toga prije instalacije pogledajte u biosu da li je tipkovnici omogućeno tipkanje po setupu. Zartim da se vratimo instalaciji: kada ste (ako ste htjeli) formatirali disk onda će te morati odabrati disk na koji će te instalirati winse(ali ja toplo preporučam da prije toga podijelite disk na particije). Kada ste odabrali na koji će te disk instalirati windowse samo stisnite enter i pričekajte da se instalira. Kada se instalira onda upišite svoje korisničko ime ili jednostavno ostavite da piše user ili administrator. Onda samo stisnite next i (neznam dali se treba restartat) ući će te u winse. I to je to!!

Napomena: OVO JE SAMO ZA WINDOWS XP!!!!!!!!!!!!!!!!! ZA OSTALO ĆU NAPISATI U OSTALIM TEMAMA!!!!

Marsovci napadaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Podizanje winsa
16 godina
Podizanje winsa

Ovdje je objašnjeno i slikama.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sačuvaj bože. najgori tut ikada :)
Atomska bubamara | edomovina.blog.hr
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

a to je tut? ja sam mislio da je to neki random komentar Namigiva

kad smo već kod toga @ autoru teme - možeš li mi reći gdje da skinem winse s neta, hvala.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.7.2010 13:22 (robisierra92).
15 godina
Podizanje winsa

dobro, ja sam kako sam ja instalirao winse, ako se nesviđa ok, neću se ljutiti

Marsovci napadaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
robisierra92 kaže...
jurluk kaže...

a to je tut? ja sam mislio da je to neki random komentar Namigiva

kad smo već kod toga @ autoru teme - možeš li mi reći gdje da skinem winse s neta, hvala.

ja sam našo na piratebay al nisam skido tak da nzm, našo i na isohuntu

Marsovci napadaju
17 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

Napomena: OVO JE SAMO ZA WINDOWS XP!!!!!!!!!!!!!!!!! ZA OSTALO ĆU NAPISATI U OSTALIM TEMAMA!!!!

Ako će i drugi izgledat ovako onda te lijepo molim da se niti ne trudiš.

World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
17 godina
neaktivan

luxxxfromhell kaže...

dobro, ja sam kako sam ja instalirao winse, ako se nesviđa ok, neću se ljutiti

dobro da ti rade windowsi. nije stvar sviđa li se ili ne sviđa. ništa nije objašnjeno - ovo ne bi skužio niti bll gates. jesi vidio gore linkove na tutorijale - tako si trebao napraviti, a ne ovako - nepregledno i nerazumljivo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice