Pitanje u vezi zvuka

poruka: 25
|
čitano: 2.991
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pitanje u vezi zvuka

Evo, igram resident evil 4 i u njoj nema opcija da ugasim zvuk SAMO u igrici, jel se manje strasim kad nema zvuka, znam znam, P**** sam, nema veze, ja bih htio da upalim muziku u windows media playeru, al ne mogu ugasiti zvuk u RE4 pa bude sve pomijesano, jel ima neki program ili neka opcija da rucno ugasim zvuk u odredjenim aplikacijama? Znaci da ugasim samo u re4 a da mi ostane samo upaljen windows media player! Hvala unaprijed!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pitanje u vezi zvuka

Ako imaš Vistu ili Windows 7 onda ovako:

Uključiš igru,odeš na desktop(igra mora biti upaljena),dvoklik na ikonicu zvučnika u system trayu.Onda klikneš na mixer i tamo imaš opcije za pojačavanje/stišavanje svake pojedine aplikacije koja je uključena

Fućkaj ga!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pitanje u vezi zvuka

Imam xp Namigiva

18 godina
neaktivan

Pa zar u podesavanjima igre nema podesavanje zvuka.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Nema, vec sam napisao da nema.... :)

16 godina
NESHO kaže...
logic kaže...

Nema, vec sam napisao da nema.... :)

To su namjerno maknuli baš zbog tog efekta zbog kojeg ga ti ne želiš..Smijeh

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
neaktivan

Heh, moze biti.... A mozda su samo smotani!

18 godina
neaktivan

Bezveze

16 godina
neaktivan

Jeli moguce da za tako jedan jednostavan problem nema rjesenja???

17 godina
neaktivan
NESHO kaže...

Ugasi zvucnike i stavi si slusalice na usi (ako imas mp3 pa pustaj glazbu). Cemu komplicirati?

THIS FORUM HAS JUST JUMPED THE SHARK
16 godina
NESHO kaže...

I ja sam to prije na XP-u tražio, pa nisam našao.

Nakon malo googlanja naišao sam na OVO. Problem je što je shareware (ne znam što su ograničili).

Ja ga nisam isprobao.

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
neaktivan

Da, to sam i ja nasao, i instalirao i nasao sam serial!! ;) dobar je program

18 godina
neaktivan
NESHO kaže...

Evo, igram resident evil 4 i u njoj nema opcija da ugasim zvuk SAMO u igrici, jel se manje strasim kad nema zvuka, znam znam, P**** sam, nema veze, ja bih htio da upalim muziku u windows media playeru, al ne mogu ugasiti zvuk u RE4 pa bude sve pomijesano, jel ima neki program ili neka opcija da rucno ugasim zvuk u odredjenim aplikacijama? Znaci da ugasim samo u re4 a da mi ostane samo upaljen windows media player! Hvala unaprijed!!

Pa ako ti smeta zvuk onda nemoj niti igrati Resident Evil4. Zvuk je jedna od bitnih stvari u horor igrama. Zašto da se mučiš i da igraš igru kao da gledaš nijemi film?

Radio, ne radio, svira radio!
16 godina
neaktivan

Ja nisam nikakvi zadrti gamer, koji mora da igra na 1600x1200, max detaljima i savrsenim zvukom, ja volim saznati o cemu se radi, preci igricu i to je to! Nije mi bitno to da se userem ko P**** kad preda me izleti lik kojemu eksplodira glava i izleti parazit i koji onda jurisa na mene... I ne zelim zamisliti kakav to zvuk proizvede i ovako mi nije svejedno igrati!Smijeh Call me a chicken, but that's it!!!

17 godina
neaktivan
NESHO kaže...

Ja nisam nikakvi zadrti gamer, koji mora da igra na 1600x1200, max detaljima i savrsenim zvukom, ja volim saznati o cemu se radi, preci igricu i to je to! Nije mi bitno to da se userem ko P**** kad preda me izleti lik kojemu eksplodira glava i izleti parazit i koji onda jurisa na mene... I ne zelim zamisliti kakav to zvuk proizvede i ovako mi nije svejedno igrati!Smijeh Call me a chicken, but that's it!!!

Pa bolje ti je čut zvuk,barem znaš da su blizuSmijeh

Fućkaj ga!
18 godina
neaktivan
NESHO kaže...

Pa zato sam ti i rekao, ako nećeš da budeš uplašen igraj nešto manje nasilno i strašno. Ne vidim smisla igrati tako. RE je survival horor i veliki sam ljubitelj serijala, jednostavno bez zvuka nije to to, ali kako hoćeš, ti igraš.

Šta bi bilo onda da igraš Silent Hill prema kojem je RE dječija priča. Silent Hill uspješno izaziva osjećaj tjeskobe i napetosti.

Samo kad se sjetim mačke u krvavom školskom ormariću u Silent Hill 1, i bacanja joysticka u zrak, ahahahah predobro.

Radio, ne radio, svira radio!
16 godina
neaktivan

Kuzim ja to, znam da je igra namijenjena da me uplasi, al meni to nije stos, ja ocu da jednostavno predjem igricu bez gubitka zivcanih stanica i da saznam pricu i da prodjem tu pricu! Igrao sam i Silent hill, zapravo sam samo pokusao... Izlanuo se

18 godina
neaktivan

Lakse onda procitati walktrough ;)

Svede se na manje vise isto ;)

16 godina
neaktivan

Drugo je procitati sta ce biti, gdje kako, a drugo je to sam prijeci i doziviti! ;)

16 godina
neaktivan
Pitanje u vezi zvuka

A tek kad se sjetim cold fear-a.... :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
NESHO kaže...

Drugo je procitati sta ce biti, gdje kako, a drugo je to sam prijeci i doziviti! ;)

Pa bez zvuka i neces doziviti.

16 godina
Pitanje u vezi zvuka

Aj logic šta's navro? =)

Ak se čovjeku igra bez zvuka neka igra..

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Sto sam navro ;)

Pricam sa covjekom ;)

Taman da ga ubjedjujem u nesto ;) Nek igra kako zeli. Ja ni u ludilu ne bih gasio zvuk posebno na mojim zvucnicima mada ne znam koliko bi bilo pametno igrati ovakve igre na njima ;)

16 godina
neaktivan
Pitanje u vezi zvuka

Po stoti put, zvuk pridonosi samo da igrica bude strasnija, a TO MENI NIJE BITNO, ustvari, ja to uopce NE VOLIM! To sto ne cujem pucnjeve pistolja i njihove zvukove, koje uopce i ne zelim cuti, TO mi uopce nije vazno!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ma ok. Ne ubjedjujem ja tebe ni u sta. Radi sta mislis da treba. Ali gra je audiovizuleni proizvod i ako izbacis audio to nije cijeli proizvod. U krajnjem slucaju skljuci zvucnike i igraj.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice