Kad sam instanirao novi windows 7 32bit ultimate i onda sam instanirao photoshop cs4 i nece da otvori i ni cs3. Kad sam imao Vistu i radio je photoshop cs3 i cs4. Ne znam cemu je problem?
Pomozi mi!
Kad sam instanirao novi windows 7 32bit ultimate i onda sam instanirao photoshop cs4 i nece da otvori i ni cs3. Kad sam imao Vistu i radio je photoshop cs3 i cs4. Ne znam cemu je problem?
Pomozi mi!
ja imam cs4 paket na win 7 i radi bez greške od prvog dana. odi u program files, i adobeov folder, ondje nađi photoshop exe ikonu, klikni deni miš na nju i odi na compatibility mode, tamo si označi win xp sp3 ili vistu pa pokušaj pokrenuti.
Evo pokusao sam i nece da otvori i vratio sam Vistu isto nece i sve mi je srusio :(
dakle stavio si sedmicu i ne radi, pa si vratio vistu i opet ne radi, kažaš ruši sustav? što se točno događa? da li si napravio clean isntall sutava? da li je photoshop piratski?
Na Visti sam igrao cod4 ali radio je cs4 kad sam igrao i 5min kasnije i komp je stao i nikada nije mogao izaci iz te igre i onda sam morao restart i izgubio sam Vistu vise ga nema u sustavu pa sam morao instanirati sedmicu i cs4 vise nece da otvori i onda sam vratio na Vistu isto nece. Nesto u komp-u se pokvario....
Na Visti sam igrao cod4 ali radio je cs4 kad sam igrao i 5min kasnije i komp je stao i nikada nije mogao izaci iz te igre i onda sam morao restart i izgubio sam Vistu vise ga nema u sustavu pa sam morao instanirati sedmicu i cs4 vise nece da otvori i onda sam vratio na Vistu isto nece. Nesto u komp-u se pokvario....
kad bi ti barem znao objasniti što se dogodilo, možda bi ti netko i mogao pomoći.
Imao sam i ja taj problem sa photoshop ono ja dva puta kliknem na ikonu pojave se slova kao obicno i nestanu kao obicno ali nema prozora.
a onda ti ja uzmem desni klik na ikonu od cs4 pa uzmem run as administrator i onda je otvorio bez problema.
evo radi sad i kliknuo sam "run as administrator" i radi hvala ti
evo radi sad i kliknuo sam "run as administrator" i radi hvala ti
jos bi ti pomoglo da imas legalnu verziju, nebi bilo problema sigurno!