Photoshop cs4 i cs3 problemi na Win7

poruka: 9
|
čitano: 2.727
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Kad sam instanirao novi windows 7 32bit ultimate i onda sam instanirao photoshop cs4 i nece da otvori i ni cs3. Kad sam imao Vistu i radio je photoshop cs3 i cs4. Ne znam cemu je problem?

Pomozi mi!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Photoshop cs4 i cs3 problemi na Win7

ja imam cs4 paket na win 7 i radi bez greške od prvog dana. odi u program files, i adobeov folder, ondje nađi photoshop exe ikonu, klikni deni miš na nju i odi na compatibility mode, tamo si označi win xp sp3 ili vistu pa pokušaj pokrenuti. 

16 godina
neaktivan

Evo pokusao sam  i nece da otvori i vratio sam Vistu isto nece i sve mi je srusio :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

dakle stavio si sedmicu i ne radi, pa si vratio vistu i opet ne radi, kažaš ruši sustav? što se točno događa? da li si napravio clean isntall sutava? da li je photoshop piratski?

16 godina
neaktivan

Na Visti sam igrao cod4 ali radio je cs4 kad sam igrao i 5min kasnije i komp je stao i nikada nije mogao izaci iz te igre i onda sam morao restart i izgubio sam Vistu vise ga nema u sustavu pa sam morao instanirati sedmicu i cs4 vise nece da otvori i onda sam vratio na Vistu isto nece. Nesto u komp-u se pokvario....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
abajagil kaže...

Na Visti sam igrao cod4 ali radio je cs4 kad sam igrao i 5min kasnije i komp je stao i nikada nije mogao izaci iz te igre i onda sam morao restart i izgubio sam Vistu vise ga nema u sustavu pa sam morao instanirati sedmicu i cs4 vise nece da otvori i onda sam vratio na Vistu isto nece. Nesto u komp-u se pokvario....

kad bi ti barem znao objasniti što se dogodilo, možda bi ti netko i mogao pomoći.

15 godina
neaktivan

Imao sam i ja taj problem sa photoshop ono ja dva puta kliknem na ikonu pojave se slova kao obicno i nestanu kao obicno ali nema prozora.

a onda ti ja uzmem desni klik na ikonu od cs4 pa uzmem run as administrator i onda je otvorio bez problema.

BSU ( Baci Sestru Uvodu) USB je nesto drugo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo radi sad i kliknuo sam "run as administrator" i radi hvala ti

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
abajagil kaže...

evo radi sad i kliknuo sam "run as administrator" i radi hvala ti

jos bi ti pomoglo da imas legalnu verziju, nebi bilo problema sigurno!

...it's only business...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice