Partition recovery

poruka: 1
|
čitano: 713
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Partition recovery

Pozz svima prije svega.

Prvi put postam i tražim pomoć, pa ukoliko sam možda ponavljač pitanja molim oprost.

Dakle moj problem je sljedeći.

Imam instalirene win7-64bit ultimate.

Prilikom instalacije windowsa sam si ostavio premalo prostora na C: particiji i htio sam to promjeniti bez da reinstaliram win na način da sa D: particije prebacim dodatnih 10GB na C: što bi mi bilo dovoljno.

Več sam prije na XP-ima radio takvo resizanje particije pa sam se upstio u ovaj pothvat.

Koristio sam Paragon Partition Manager 10 server, njega sam uspio nać da je crackan.

Htio sam koristiti O&O partition mnager al nisam ga bio još našao i skinuo.

U paragonu sam podesio da m ise resiza C: i da se doda s D-a 10GB i pokrenuo postupak.

Postupak je trajao dobrih 6 h cca i radio je nakon reboota.

Nakon što je završio postupak primjetio samd da je C: ostao isti, da je D: ostao isti ali das imam još jedan disk kao kopiju svog D-a koji je kao sve free space.

Pristup mom orginalnon D-u je bio omogućen i svi podaci su bili gore neoštećeni cca 300GB.

Pošto rezultat nije bio koji sam htio išao sam obrisati taj virtualni D: koji mi ne koristi i tada su nastali problemi.

Nestao je i moj ogrinalni D:.

Tada sma se primio posla spašavanja podataka.

Googlao sam gro iu tražio neki prog za vračanje podataka koji je registriran i kopatibilan s mojim win 7...

Našao sam Icare data recovery koji nije bio regan (bio je portable ako se ne varam) pokrenuo sam deep recovery scan i našao sam svoju D: particiju i sve se činilo super.

No kako nije bio regan nisam mogao napraviti recovery.

Iamo sam obavezu jednu i morao sam gibat.

Ugasio sam komp i otišao.

Kad sam se vratio komp se nije htio bootat.

Krenuo sam dić win ponovo i prilikom toga sam skužio da mi je nestala i C: particija sa sustavom.

Sve sam ponovno digao i bla bla bla... ali i dalje nemam tih 300GB podataka.

Zanima me ima li načina da dođem bar do djela podataka i putem kojeg programa bi to mogao pošto se radi o tome da sam napravio nve particije i formatirao disk.

Znam da je to u biti moguće ali ne znam kako i kojim alatom, kako bi ga trebao koristiti i tako to.

Sorry kaj sam se raspisao al iz iskustva znam (dosta čitam forume, i postam odgovore ako znam) da ukoliko se šturo napiše o čem se radi slijedi 100 pod pitanja...pa da to izbjegnem...

Unaprijed hvala!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice