Outlook 2010 - problem sa pretrazivanjem

poruka: 4
|
čitano: 775
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

U pomoc. Outlook mi trazi mailove samo do 17.03 2010 i nema sanse da i u jednom folderu nadjem bilo sta poslije ovog datuma.

Sve postavke sam provjerio i niko nista nije dirao, inace niko nema pristupa racunaru osim mene.

Needavno mi je narastao psvt na 2 GB pa da provjerim da li je to mozda problem.

Hvala.

It's so deep how can you be so shallow

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Outlook 2010 - problem sa pretrazivanjem
dejson kaže...

U pomoc. Outlook mi trazi mailove samo do 17.03 2010 i nema sanse da i u jednom folderu nadjem bilo sta poslije ovog datuma.

Sve postavke sam provjerio i niko nista nije dirao, inace niko nema pristupa racunaru osim mene.

Needavno mi je narastao psvt na 2 GB pa da provjerim da li je to mozda problem.

Hvala.

Jesi arhivirao stare mailove?

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan

Također ako koristiš indexiranu pretragu, nakon paljenja outlooka, malo sačekaj da indexira sve mailove. Ja jutri dođem, upalim i ostavim ga cijeli dan.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Outlook 2010 - problem sa pretrazivanjem

Nisam ih arhivirao nikada a dnevno primim izmedju 150 i 200 mailova. Vikendom oko 20.

Za indexiranje ne znam, sve mi je radilo do prije nekoliko dana.

Obicno ga upalim ujutro oko 08:30 i ostane upaljen do 16:30. Valjda je to dovoljno vremena.

Stvarno sam zbunjen, nemam ovakvih problema nikada, sve ih rijesim ali sada me stvarno nervira ovo.

It's so deep how can you be so shallow
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 12:49 (dejson).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice