Oštećen CD

poruka: 7
|
čitano: 3.316
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Oštećen CD

Dakle imam jedan manji problem. Imam Neke oštećene Cd-e. Pri transportu iz jednog stana zu drugi na kojem su važne datoteke. Ima li možda koji program da mogu vratiti te podatke na Komp!

Hvala Unaprijed

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Oštećen CD
kennydj kaže...

Dakle imam jedan manji problem. Imam Neke oštećene Cd-e. Pri transportu iz jednog stana zu drugi na kojem su važne datoteke. Ima li možda koji program da mogu vratiti te podatke na Komp!

Hvala Unaprijed

unstoppable coppier, bas ga imas navedenog kao program tjedna na bug.hr

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina
protjeran
kennydj kaže...

Hvala Unaprijed

misli logicki,ako je cd razbijen kako bi ti vratio podatke koju su razbijeni?

★★★★★ Super moderator.I live to die another day
18 godina
neaktivan

A koje greske ti prijavi PC prilikom kopiranja sa CD-a? Jeli u mogucnosti da procita CD ili problem nastaje kada pokusas kopirati sadrzaj?

Daj vise detalja

██████████████████████
15 godina
neaktivan
kennydj kaže...

Hvala Unaprijed

objasni nam na koji su način oštečeni?? jel su izgrebani il šta???mislim da opcenito kod ogrebotina nema puno spasa

eventualno moze pomoc ona tekucina koja ima isti indeks loma ka i povrsina cd-a i na povrsini popuni rupe

ako citac ne moze procitat medij ciscenje ce pomoc u malom broju slucajeva (naravno ako je ogrebotina razlog)

16 godina
neaktivan
Oštećen CD

Imas dva nacina.

Stavi Pastu za zube(Mora biti bijela i bez icega i nesmije biti gel,ja sam probao sa gelom i poslije toga nist nije radilo jos gore pa nemoj)

I raznazi lagano po cijelom CD-u.

Pricekaj 5 minuta.

Onda ili mekanom krpom ali bas mekanom da ne izgrebe disk ocisti ili pod mlaz vode.

I onda osusi CD.

Mozes kupiti i Refinishing Machine koji bas super popravlja cd ove ali neznam gdje :P

http://www.omgpop.com/?r=dqxd
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Oštećen CD

Cd nije razbijen. Malo se vide da su izgrebani. Problem nastaje pri kopiranju. Ne može ni sa Nerom!!!!

Neznam točno šta piše kao eror.Budem probao pa napišem!!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice