Dakle imam jedan manji problem. Imam Neke oštećene Cd-e. Pri transportu iz jednog stana zu drugi na kojem su važne datoteke. Ima li možda koji program da mogu vratiti te podatke na Komp!
Hvala Unaprijed
Dakle imam jedan manji problem. Imam Neke oštećene Cd-e. Pri transportu iz jednog stana zu drugi na kojem su važne datoteke. Ima li možda koji program da mogu vratiti te podatke na Komp!
Hvala Unaprijed
Hvala Unaprijed
unstoppable coppier, bas ga imas navedenog kao program tjedna na bug.hr
Hvala Unaprijed
misli logicki,ako je cd razbijen kako bi ti vratio podatke koju su razbijeni?
A koje greske ti prijavi PC prilikom kopiranja sa CD-a? Jeli u mogucnosti da procita CD ili problem nastaje kada pokusas kopirati sadrzaj?
Daj vise detalja
Hvala Unaprijed
objasni nam na koji su način oštečeni?? jel su izgrebani il šta???mislim da opcenito kod ogrebotina nema puno spasa
eventualno moze pomoc ona tekucina koja ima isti indeks loma ka i povrsina cd-a i na povrsini popuni rupe
ako citac ne moze procitat medij ciscenje ce pomoc u malom broju slucajeva (naravno ako je ogrebotina razlog)
Imas dva nacina.
Stavi Pastu za zube(Mora biti bijela i bez icega i nesmije biti gel,ja sam probao sa gelom i poslije toga nist nije radilo jos gore pa nemoj)
I raznazi lagano po cijelom CD-u.
Pricekaj 5 minuta.
Onda ili mekanom krpom ali bas mekanom da ne izgrebe disk ocisti ili pod mlaz vode.
I onda osusi CD.
Mozes kupiti i Refinishing Machine koji bas super popravlja cd ove ali neznam gdje :P
Cd nije razbijen. Malo se vide da su izgrebani. Problem nastaje pri kopiranju. Ne može ni sa Nerom!!!!
Neznam točno šta piše kao eror.Budem probao pa napišem!!!