Online ali ne otvara stranice

poruka: 7
|
čitano: 10.172
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Problem je u tome što ne mogu otvoriti niti jednu stranicu. Tj. otvorim google tražilicu i utipkam npr. youtube tražilica sve uredno pronađe ali dok otvorim stranicu javi mi grešku ( the connection was reset). Laptop radi preko wirelesa i sve otvara, a moj komp je spojen žično. Koristim firefox, probao sam i chrome ali isto se dešava.

I koristim xp.

Problem je očito u mome kompjuteru. Da li zna netko kako da riješim ovo?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Online ali ne otvara stranice
black steal kaže...

Problem je u tome što ne mogu otvoriti niti jednu stranicu. Tj. otvorim google tražilicu i utipkam npr. youtube tražilica sve uredno pronađe ali dok otvorim stranicu javi mi grešku ( the connection was reset). Laptop radi preko wirelesa i sve otvara, a moj komp je spojen žično. Koristim firefox, probao sam i chrome ali isto se dešava.

I koristim xp.

Problem je očito u mome kompjuteru. Da li zna netko kako da riješim ovo?

Kad otvara search a piše connection was reset najcesce je problem u cache,stoga ocisti i cache i history ovako History,Clear recent history everything izadnje tri kucice ak oces ostavi prazne.Cookies kucica i cache su najvažnije.

Isto tako ali na drugaciji nacin učini s chromeom.

Ako problem i dalje bude postojao razmotrit cemo i druge mogucnosti cak i backupiranje profila i brisanja istog.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 18:14 (Ikarus01).
13 godina
neaktivan
izbrisao sam i opet ništa

inače nedavno sam naletio na nekakav savjet na netu koji bi kao trebao ubrzati surfanje a glasi ovako:

Na Internetu možete naći hrpu programa koji vam nude brže spajanje i učitavanje programa te web stranica i u pravilu gotovo nikada nisu besplatni. Svi obećavaju veliko ubrzanje bez obzira koji tip veze koristili; običan modem, ISDN vezu ili neki novi, još brži način spajanja na Internet.

Osjetno ubrzanje možete postići malom ispravkom registry ključa. Pokrenite Regedit i potražite ključ koji se nalazi na sljedećem mjestu: HKEY_LOCAL_MACHINE - Software - Microsoft - Windows -
Current Version - Explorer - RemoteComputer - NameSpace.

Na ovome mjestu postoje dva prisutna ključa; jedan od njih je [D6277990-4C6A-11CF-8D87-00AA0O60F5BF]. Obrišite ga. Nije potrebno ponovno pokretati računalo kako bi primijetili ubrzanje koje nastaje ovom jednostavnom izmjenom u Registry editoru.

Ovime ste ustvari ispravili jedan od bugova u XP Windowsima

Ja sam to tako i napravio. Inače nedavno sam instalirao nove windowse i sve je radilo kako treba do prije par dana. a jedino što sam podešavao u vezi interneta je ovo gore navedeno. dali je možda u tome problem

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
black steal kaže...
izbrisao sam i opet ništa

inače nedavno sam naletio na nekakav savjet na netu koji bi kao trebao ubrzati surfanje a glasi ovako:

Na Internetu možete naći hrpu programa koji vam nude brže spajanje i učitavanje programa te web stranica i u pravilu gotovo nikada nisu besplatni. Svi obećavaju veliko ubrzanje bez obzira koji tip veze koristili; običan modem, ISDN vezu ili neki novi, još brži način spajanja na Internet.

Osjetno ubrzanje možete postići malom ispravkom registry ključa. Pokrenite Regedit i potražite ključ koji se nalazi na sljedećem mjestu: HKEY_LOCAL_MACHINE - Software - Microsoft - Windows -
Current Version - Explorer - RemoteComputer - NameSpace.

Na ovome mjestu postoje dva prisutna ključa; jedan od njih je [D6277990-4C6A-11CF-8D87-00AA0O60F5BF]. Obrišite ga. Nije potrebno ponovno pokretati računalo kako bi primijetili ubrzanje koje nastaje ovom jednostavnom izmjenom u Registry editoru.

Ovime ste ustvari ispravili jedan od bugova u XP Windowsima

Ja sam to tako i napravio. Inače nedavno sam instalirao nove windowse i sve je radilo kako treba do prije par dana. a jedino što sam podešavao u vezi interneta je ovo gore navedeno. dali je možda u tome problem

vrlo vjerojatno nije pametno prčkati po regeditu.Bilo bi najbolje da taj ključ ponovo stvoriš.sjeti se jel bio dword ili nesto drugo.

inace imas li xp ili win7,jer nebi bilo dobro da si hack s xp isprobavao na visti ili win7,nt vrijednosti su drukcije.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
13 godina
neaktivan
Imam xp. Ne mogu se sad sjetiti dali je bio dword.
Ma znam i meni se sad čini da to nije bilo pametno. Imaš li kakav savjet kako da to vratim? Ili ću morati opet windowse instalirati?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
black steal kaže...
Imam xp. Ne mogu se sad sjetiti dali je bio dword.
Ma znam i meni se sad čini da to nije bilo pametno. Imaš li kakav savjet kako da to vratim? Ili ću morati opet windowse instalirati?

Cek sad moram nesto vazno u ducan ici,brzo se vratim,a vjerojatno ce ti se jos ko i drugi javiti,uglavnom vise i nisam siguran oko tog ključa jer ga mnogi preporučaju na netu.

Uglavnom kad ti je počelo štekati jel odmah nakon sljedećeg paljenja računala poslije brisanja vrijednosti.

13 godina
neaktivan
nije odma poslje brisanja

ok, ma valjda će netko naletit :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice