Offline program za istraživanje drivera

poruka: 7
|
čitano: 1.974
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Zna li netko za program poput driver detecttvea, radar synca ili unibluevog driver scannera ali da mu ne treba veza za internet već da mi kaže koji driveri fale, pa da ih ja skinem sa drugog kumpjutera. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Offline program za istraživanje drivera
SledgeHammer kaže...

Zna li netko za program poput driver detecttvea, radar synca ili unibluevog driver scannera ali da mu ne treba veza za internet već da mi kaže koji driveri fale, pa da ih ja skinem sa drugog kumpjutera.

svi ti programi su smeće, niti jedan neradi kako treba, a mislim da ne postoji nijedan da radi offline

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
SledgeHammer kaže...

svi ti programi su smeće, niti jedan neradi kako treba, a mislim da ne postoji nijedan da radi offline

Da uglavnom su smeće, ali zadnji put me jedan spasio tako što mi je instalirao drivere za network adapter koji mi i sad fale nakon reinstalacije windowsa.

EDIT: Dakle, dali netko zna za neki offline driver detector, ako uopće postoji?

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 16:16 (SledgeHammer).
18 godina
neaktivan
SledgeHammer kaže...
mind_challenge kaže...
SledgeHammer kaže...

Da uglavnom su smeće, ali zadnji put me jedan spasio tako što mi je instalirao drivere za network adapter koji mi i sad fale nakon reinstalacije windowsa.

EDIT: Dakle, dali netko zna za neki offline driver detector, ako uopće postoji?

Samo nam reci koja ti je matična ploča i naći ćeš brzo ovdje drivere.

Model matične napiši.

Radio, ne radio, svira radio!
18 godina

ako ne zanš matičnu... snimi si everest

15 godina
neaktivan

Pokusaj sa ovim

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...

ako ne zanš matičnu... snimi si everest

Hvala, upalilo je. Pogledao sam kako mi se zove mrežna kartica, skinio drivere i radi! Poljubac

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice