Nod 32

poruka: 15
|
čitano: 2.857
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
nod 32

Namjeravam kupit NOD 32 , pa me zanima da li je ova verzija najbolja : ESET NOD 32 3.0 Za Win Xp ( 32-bit)

Hvala unaprijed !

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nod 32

Dobra ti je ta verzija, samo što je nedavno izašla i verzija 4, koju ćeš si moći skinuti sa esetovih stranica i instalirati.

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nod 32

Ja ga imam,prije sam vjerovao samo kasperskom,sad je NOD na probi i drži komp čist.....

verzija 3.0.667.0

Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
16 godina
Joka kaže...

Dobra ti je ta verzija, samo što je nedavno izašla i verzija 4, koju ćeš si moći skinuti sa esetovih stranica i instalirati.

E , a možeš mi onda dat link ak se da skinut ?
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
emerik kaže...
 http://www.eset.com/download/free_trial_download_int.php
16 godina
Joka kaže...
emerik kaže...
 http://www.eset.com/download/free_trial_download_int.php
 Hvala !
16 godina
RE: nod 32

E , to je trial verzija , a se može moda negde skinut puna verzija ???

17 godina
neaktivan
Nod 32

http://www.eset.com/download/registered_software.php

Ali da bi skinuo tu verziju moraš imati kupljenu licencu od eseta.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nod 32

Ciao ljudi! Pitam ja Vas stručnjake: kakva je to ponuda : "za učenike i studente" za NOD 32 (ne znam koja verzija) cijenom od 114,00 kn + PDV? Dobio sam danas prospekt neke "d.o.o." ovlaštenog distributera ,kako kaže(citiram):najboljeg i najjeftinijeg av programa????. Ne bih želio sada izblamirati dotičnu " d.o.o." ali ako je to kakva patka, bit će mu zadnja. Garant!

Molim hitni brzojavni odgovor! Kupiti ili ne "that is question"

poletarac u duši i još sasvim zelen
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 22:38 (žeto).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja koristim tu opciju za učenike i studente...sve skupa sa PDV-om 142kn za godinu dana...ako si učenik ili student potrebno je njima poslati potvrdu kojom dokazuješ da si student ili učenik..

16 godina
neaktivan
Nod 32

Nit sam jedno nit drugo ,ali ne znam koliko to valja u stvarnoj uporabi i šta taj može .Što trebaju učiniti studenti, a ostali smrtnici ne, pa da njima cijena bude drukčija? Koliko je realna cijena za 1 god pro-verzije? Toga nema ispod 350,oo "zečeva"

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 22:45 (žeto).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
žeto kaže...

Nit sam jedno nit drugo ,ali ne znam koliko to valja u stvarnoj uporabi i šta taj može .Što trebaju učiniti studenti, a ostali smrtnici ne, pa da njima cijena bude drukčija? Koliko je realna cijena za 1 god pro-verzije? Toga nema ispod 350,oo "zečeva"

Pa sama riječ student ili đak ti govori da dobivamo popust zbog toga šta nismo zaposleni i sl...

ja već 3 godine koristim NOD 32 i niti jedan virus mi nije uletio bez mog znanja...meni se pokazao kao odlična investicija, pogotovo što dosta koristim TORRENT i imam ogroman download svega i svačega...

Nisam gledao koja je cijena bez popusta, ali ako kupiš licencu nečeš požaliti...

16 godina
neaktivan

Dakle, pošaljem dijete - školarca(srednješkolku)...e sjetih se vica s Kosova: "Znaš koje su najbolje školjke? - Koje? - Srednjoškoljke!!!", dakle, i dijete sa potvrdom o upisu u srednju školu kupi po povlaštenoj cijeni NOD;dobije licencu i ja ga lijepo instaliram na svoj privatni comp!? Ide li to tako?

17 godina
neaktivan
Nod 32

Oko 300 kn je licenca za antivirus, za ESS nisam siguran, kad sljedeće godine produžuješ licencu dobivaš popust pa te izađe jeftinije.

Ja sam prošle god. licencu platio 280 kn, a ove god. produženje 190 kn.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

bez problema...nisam siguran za osnovnu školu ali znam da oni koji idu u srednju dobiju taj popust...

na njihvoj stranici pošalješ zahtjev za jeftinijom licencom, oni ti odgovore priko e-maila da im pošalješ potvrdu, ti pošalješ potvrdu u ime djeteta i oni ti opet na e-mail pošalju jeftiniji račun za kupiti licencu...nakon uplate dobiješ potvrdu o uplati sa svojim novim korisničkim imenom i šifrom i to ti je cila filozofija...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice