Ničim izazvano resetiranje

poruka: 9
|
čitano: 3.060
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje
prihvaćeno rješenje

Odnedavno mi se pojavio problemčić na Win XP SP2 a taj je da se PC sam od sebe resetira i to u 99% slučajeva dok sam na netu (koristim Firefox). Nikakve greške mi ne javlja niti daje ikakve naznake da će se to zdogoditi,jednostavno....plink i nema više. Ima instaliran AVG8, spyware terminator i Online Armor i ništa od toga ne nalazi ikakve gamadi na mom stroju ali PC i dalje odbija poslušnost tj resetira se.

Ima li netko takvih iskustava i možete li mi ikako pomoći i dati kakav savjet.

Hvala Vam

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Ničim izazvano resetiranje
prihvaćeno rješenje

Control Panel > System > Advanced > Startup and Recovery: Settings... > System failure: Automatically restart (isključi). Sad bi umjesto restarta trebao dobivati neku grešku. Provjeri!

-- MSX "If it's not broken, don't fix it!" :-)
17 godina
neaktivan

Meni se to dogadalo isto tako kao sto si ti reko..samo od sebe...i bio sam stavio ventilator da hladi HDD i odjednom je prestalo...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vrlo vjerojatno FLASH animacija/video pregrije cpu ili grafičku. Instaliraj noscript i blokiraj FLASH.

17 godina
Meni ti se to događalo kada sam imao instaliran NOD32 kada sam ga deinstalirao sve je radilo normalno.
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Isprobavat cu rješenja redosljedom kako su mi ponuđena pa kad skužim koje je rješenje ok javim. Za početak ću pokušat vidjeti da mi javi kakva je greška u pitanju (MSX)...adio

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

nakon što sam isključio automatsko resetiranje komp mi je na krasnom plavom ekranu napisao svašta i spominjalo se nešto u vezi miša. Miš mi je MS MM705L sa devet tipki i program mu se nalazio u startupu....naravno da sam ga onemogućio da se automatski pokreće kad i windows i od tada mi se stroj više ne resetira (već dva dana) i vjerujem da više i neće. tražio sam na netu nove  drivere za miša ali ih ne nadjoh tako da sada imam samo običnog miša sa tri tipke. hvala svima i bok

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zanima me da li ima driveri za servis pack 3 za miša mm 705l

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima!
Rijetko, ali ponekad mi se PC resetira bez ikakvog razloga, čak i na startupu.
Kada uđem u Event viewer, u kartici System mi postoji izvadak "Save
dump" u kojemu piše:

The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was:
0x1000008e (0xc0000005, 0x8062e461, 0xa9e11418, 0x00000000). A dump
was saved in: C:\WINDOWS\Minidump\Mini121808-01.dmp.

Da li je problem u procesoru, RAM memoriji ili nečemu trećem?
Konfiguracija;  CPU: Intel Core2 Quad 2.4 GHz
                    RAM: A-data (ili je Kingmax) Gaming series HyperX
DDR2 800 mhz 2x2 GB
                   GPU: ATI (Sapphire) HD 3870 DDR3 512 MB
Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice