Problem je jako cudan jer sam pc samo premjestio u drugu sobu, 10 minuta prije toga sam ga isto bio upalio i radilo je OK. Gledao sam po google-u ali nisam mogao pronaci rjesenje i nadao sam se da vi genijalci(ozibljno receno) znate rjesit problem. BTW skenirao sam kompjuter sa Spybotom i izbrisao sve viruse ali opet nista.
..da,ili ti se zavukao dole,pa ga zakači s mišem i izvuci pa zaključaj:desni klik na njega>lock the taskbar..
to sa spybotom da si pobrisao viruse ..hm..
Ma doslovno ga nema, probao sam upirat tipku Start na tipkovnici pa cak i CTRL + ESC. Sad cu pokrenit windows u safe modu pa vidit cu hoce li mi jos bit tako. Btw kad pokrenem u safu modu hoce li mi nesto biti ograniceno?
Neće ti ništa biti ograničeno jer ćeš biti administrator. Jedino će ti ograničiti rezoluciju na 800x600 
A kvragu! Ah nema veze glavno da mi sve radi. Javim vam poslije rezultate.
Nista ne djeluje. Meni je nesto drukcije sa safe modom pa necu prckat (na netu kaze da uprem F8 za vrijeme startup-a ali ja to nemam). Gotovo 2 stranice na google-u sam gledao ali sve isti problemi sa istim rjesenjima. Ja dosta toga ne znam uradit pa ne pokusavam pola toga.
Stisni alt+ctr+del
Odaberi FILE/new task
upisi explorer.exe
Moguce da mu se poremetio feng-shui kad si ga selio. 
Skini SuperAntiSpyware i vrati ga pomoću repair funkcije.
Stisni alt+ctr+del
Odaberi FILE/new task
upisi explorer.exe
Moguce da mu se poremetio feng-shui kad si ga selio. 
To sam i prije pokusavao ali nista....
Skini SuperAntiSpyware i vrati ga pomoću repair funkcije.
Dobijem neki error kad idem instalirati :/
Stanje se upravo pogorsalo!!! Nestali su mi slike na desktopu, sad je samo wallpaper...
Svakako bih ti preporučio reinstalaciju.
Dobijem neki error kad idem instalirati :/
Kakav error? Skini ovdje.
Sorry za dupli post. Kaze mi "The Windows Instaler Service could not be accesed bla bla bla" Uglavnom govori da nemoze jer sam ili u safe modu (a nisam jer ga nisam mogao upalit) ili jer windows instaler nije dobro instaliran.
Problem je jako cudan jer sam pc samo premjestio u drugu sobu, 10 minuta prije toga sam ga isto bio upalio i radilo je OK. Gledao sam po google-u ali nisam mogao pronaci rjesenje i nadao sam se da vi genijalci(ozibljno receno) znate rjesit problem. BTW skenirao sam kompjuter sa Spybotom i izbrisao sve viruse ali opet nista.
Kakve je to "viruse" detektirao i obrisao SpyBoot. Možda imaš logo ( ne koristim taj program pa ne znam ima li tu mogućnost )ili se možda sjećaš. Da slučajno u nazivu neke od tih gamadi nije bila riječ "Vundo". Ako ne možeš instalirati SuperAntispyware probaj Free verziju Malwarebytes Anti-Malware. Ako ne možeš instalirati ni to probaj neki drugi mali programčić ali koji nije antimalware recimo CCleaner ili slično.
O jooj nemogu niti pasteat. Mislim one vaznije dokumente stavit na USB stick jer u utorak ide pc na popravak.
Pokreni system restore, pa vidi dal pomaže!
Pokreni system restore, pa vidi dal pomaže!
Scana mi pa onda samo nestane.
a ako pokreneš s instalacijskog DVD-a?
Gremlini 
Probaj taskbar vratiti ovak: odi u registry editor, nađi ovaj ključ: [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\StuckRects] i izbriši ga, ovaj "StuckRects" ili ako postoji i "StuckRects2". Jedino ne znam kak da dođeš do registry editora, heh...
Gremlini 
Probaj taskbar vratiti ovak: odi u registry editor, nađi ovaj ključ: [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\StuckRects] i izbriši ga, ovaj "StuckRects" ili ako postoji i "StuckRects2". Jedino ne znam kak da dođeš do registry editora, heh...
Win + R i dobit će Run. regedit pa ok. Ili, task manager - file - new task (run) pa opet regedit, ok.
Probao, opet nece :((
Napravi reinstall winsa. Ako trebaš spašavat podatke, bootaj neku linux distru, ili Mini XP, i prebaci ih na USB Stick ili vanjski hard..
skini tweak ui
http://windowsxp.mvps.org/tweakui.htm
odaberi repair - pa u opcijama repaire regedit
možda se nekako registry vrate onda u defoltno stanje i riješi tvoj problem
skini tweak ui
Malo smijesno ali nemogu pronaci gdje je instalirano jer mi to u setupu nije pokazivalo i nisam mogao izabrati put gdje ce se instalirati. Pokusao bih sa search ali posto nemam tipku start nemogu ga pokrenit :(
EDIT:Skuzio sam to, ali kad pritisnem repair now nista se ne događa.
c/ windows / sistem32/ tweak ui.exe
tako je po defoltu kod mene 
skini tweak ui
Malo smijesno ali nemogu pronaci gdje je instalirano jer mi to u setupu nije pokazivalo i nisam mogao izabrati put gdje ce se instalirati. Pokusao bih sa search ali posto nemam tipku start nemogu ga pokrenit :(
EDIT:Skuzio sam to, ali kad pritisnem repair now nista se ne događa.
c/ windows / sistem32/ tweak ui.exe
tako je po defoltu kod mene 
Za slucaj da nisi vidio ili ti mozda ponestaje ideja :P
ponestalo...
znam samo za ove free alatiće koje koristim 
oni tipa combofix su preopasni, njih ne bi tako preporučio...
Kako moze combofix bit opasan? Osim taskbara nevalja mi zvuk iako imam instalirane realtek hd drivere. Ako samo zvuk uspijem popravit pc netreba ic na popravak jer mi je to najvaznije.