kada przim primjerice audio CD, prvih 5 pjesama mi odlicno ostane kasnije sve steka i nemoze se slusat preskacu-to cega bi to moglo bit ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pokušaj smanjiti brzinu snimanja diska.
Nero općenito od verzije 6 nadalje šteka i to ti je to.
Prži u winzima ja snimam DVD u sedmici na DVD Makeru otkad sam se razočaro u Nero 9 ipak sam kupio Nero Multimedia Suite 10 pred mjesec dva dana i platio licencu na apgrejd
Pa sam se opet razočarao i deinstalirao
Ne prži CD ne dekodira DVD ruši se u Windows. Imam licencirani OS odvajkada
btw ja ne kažem da mora bit al kod mene tako nažalost jer je super program. Ipak je to (BIO!!!) NERO!
Jeli moguce da je do marke cd-a? jer to sam primjetio, kupio sam neki bezvezni od 1,50 kuna Jasen marka (ili tako nesto) ostalo mi je odlicno, tek kad sam kupio marku Imation-tu su poceli problemi.. nisan pokusa na maloj brzini jos cu to vidjeti.
nero je postao komad lijepo zapakiranog dreka!
zadnja valja 6-ica, eventualno 7-ica lite verzija.. u svega par MB imaš sve potrebo za prženje.. a oni po defoltu stave instalaciju od preko 1GB, omfg..
btw, odlična je i alternativa - ashampoo 6, program je besplatan i stvarno nema razloga da se kraj njega koristi komercijalni nero..
Jeli moguce da je do marke cd-a? jer to sam primjetio, kupio sam neki bezvezni od 1,50 kuna Jasen marka (ili tako nesto) ostalo mi je odlicno, tek kad sam kupio marku Imation-tu su poceli problemi.. nisan pokusa na maloj brzini jos cu to vidjeti.
marka nema puno veze s time.. postoji svega par globalnih proizvođača medija, i tada od njih ovi "manji" kupuju robu i stavljaju svoje naljepnice..
no, placebo efekt mi govori da je verbatim najkvalitetniji.. bilo cd bilo dvd..
čisto sumnjam da je do medija
nero je sav zbrkan od 2006.
Ako stvarno nikako ne ide, pokušaj sa nekim drugim programom, InfraRecorder (osobna preporuka) CDBurnerXP ili Ashampoo.
thanx! pokusat cu s tim programima pa cu vidjeti!
DVDFab je više za DVD-e i filmove... Ili se varam?!
za ashampoo 6 se ne plaća ;)
izvrstan besplatni program za prženje. mal (30MB na HDD) i još možeš ripat s njime.
Ja koristim InfraRecorder i ovih dana planiram nekoliko filmova prebaciti s DVD-a na komp. Hoće mi DVDFab biti pogodan za tako nešto?
Ja koristim InfraRecorder i ovih dana planiram nekoliko filmova prebaciti s DVD-a na komp. Hoće mi DVDFab biti pogodan za tako nešto?
Valjda hoce. Ja sam ga nabavio prije nekoliko dana, ovu neogranicenu verziju od 366$ . Ako zelis poslat cu ti ga pa ti probaj valja li.
marka nema puno veze s time.. postoji svega par globalnih proizvođača medija, i tada od njih ovi "manji" kupuju robu i stavljaju svoje naljepnice..
no, placebo efekt mi govori da je verbatim najkvalitetniji.. bilo cd bilo dvd..
tako je,u pravu si. mitshubishi cemicals, ritek, emtec bivsi basf...oni proizvode medija, druga je stvar sto traxdata stavlja svoje ime na ritek,nije ga ona proizvela ;)
izvrstan besplatni program za prženje. mal (30MB na HDD) i još možeš ripat s njime.
sampon je odlican...samo mali detalj, free inacica je uskracena za manipulaciju iso slikama.
drago mi je da je netko spomenuo ovaj mali fantasticni i prije svega pouzdani snimac.
evo vam jedan njegov "ofishal" portable...radi sa usb sticka ko grom.
http://portableapps.com/news/2010-08-01_-_infrarecorder_portable_0.50_Rev_4
torente šta to znači da ashampoo ne može zapržit ISO?
i zanima me koje su prednosti infra recorder pred ashampoo 6? može ripat?
torente šta to znači da ashampoo ne može zapržit ISO?
i zanima me koje su prednosti infra recorder pred ashampoo 6? može ripat?
koliko ja imam informaciju, free inacica nemoze.
infra je meni favorit u onom portable segmentu...obozava ga cijela opensource zajednica.
nista te ne kosta staviti na stick i probati.
objasni mi molim te to što piše u crvenemom kvadratiću, možda sam ja u zabludi: kaže "Create/Burn Disc Image => Burn DVD from Disk Image (donji red: Burns ISO, CUE/BIN and AHSC Disc Files". jesam li ja možda u zabludi? unaprijed hvala.
i da, umalo zaboravih, nisi mi rekao dal taj portable snimač može ripat glazbu?
evo ljudi ja imam stvarno cudan problem. uspostavilo se da je u redu program, i ashampoo (na kojem se zahvaljujem ovog puta) i nero.
sprzim si audio cd. stavim ga u Cd radio u AUTOMOBIL. on dobro radi sve do 5 pjesme kada se pocinje gubit ,sumit i preskakat. tako na svakom cd-u do sada sam ih 3 sprzio. taj isti CD stavim u drugo auto i radi bez problema.
a kad stavin drugu marku cd-a (vec prije sprzene cd-e koje imam) u prvo auto isto sve radi bez greske. bas sam zbunjen..
To ti je kompatibilnost jednostavno. Neki uređaji ne očitavaju jednako kao drugi iste medije.
btw Ako si taj koji preskače sa Nerom 8 ili Nerom 9 snimao sve mi je jasno
evo ljudi ja imam stvarno cudan problem. uspostavilo se da je u redu program, i ashampoo (na kojem se zahvaljujem ovog puta) i nero.
sprzim si audio cd. stavim ga u Cd radio u AUTOMOBIL. on dobro radi sve do 5 pjesme kada se pocinje gubit ,sumit i preskakat. tako na svakom cd-u do sada sam ih 3 sprzio. taj isti CD stavim u drugo auto i radi bez problema.
a kad stavin drugu marku cd-a (vec prije sprzene cd-e koje imam) u prvo auto isto sve radi bez greske. bas sam zbunjen..
možda snimaš prevelikom brzinom !?
ImgBurn jako kvalitetan mali program za przenjenje diskova...
Obavezan program na svakom kompu, bez izgovora za suprotno ocjena 10 od mogucih 5.
Uz to voli se šalit salama i posalicama koje izbacuje kad se pokrene, jedinstvena i vrlo simpaticna ideja koju nema nit jedan drugi program.

ne snimao sam i s neerom i ashampoo sve je dobro, oba su mi dobra programa.
ocito je problem u CD autoradiu koji ima prašinu ili je laser oštećen nešto tako.. izbaci mi cd pun nekih "friži"..
Bitno da je problem riješen 
Nero je poprilicno svojeglav, ako mu se da da automatski snima Audio cd od *.mp3-ica...
Svojevremeno mi je unistio podosta cd-a, odnosno dogodilo se to preskakanje. Nikada nisam skuzio logiku.Nekada je snimio OK, a nekada zeznuo.
Kasnije sam winampom to lijepo pretvarao u *.wav (ako se ne varam - ima vec vremena) i snimao to sa nerom i nikada problema.