Nero 10

poruka: 10
|
čitano: 2.928
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nero 10

istalirao, radi ok. Prilikom instalacije, instalirao se i nero backup, koji je krenuo sam od sebe čim sam upiknuo vanjsku ladicu sa diskom od 2 tere. Taj hdd je obrisao u roku od pola minute i počeo raditi backup windowsa, bez da je to tko pokrenuo. Problem je u tome što je obrisao cijelu ladicu, na kojoj je bilo 1,5 TB podataka. Kako to i čime vratiti u prvobitno stanje?

Unaprijed hvala

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nero 10
registracija111 kaže...

istalirao, radi ok. Prilikom instalacije, instalirao se i nero backup, koji je krenuo sam od sebe čim sam upiknuo vanjsku ladicu sa diskom od 2 tere. Taj hdd je obrisao u roku od pola minute i počeo raditi backup windowsa, bez da je to tko pokrenuo. Problem je u tome što je obrisao cijelu ladicu, na kojoj je bilo 1,5 TB podataka. Kako to i čime vratiti u prvobitno stanje?

Unaprijed hvala

getdataback for ntfs, on bi ti trebao to sve vratiti

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
18 godina
registracija111 kaže...

Unaprijed hvala

Ti si tu nekaj debelo zeznul i to gadno, backup modul se ne mora instalirat uopce samo makneš kvacicu u instalaciji vjerojatno.Nevinašce Kaj se kod tebe dogodilo pitaj boga, jest da je Nero veliki nepotrebni program ko vodenkonj ali da je tolko smotan da ovak nekaj napravi sumnjam. Zakaj si ga uopce isel instalirat, nije mi jasno i jos radit nekaj kaj ne treba uopce. Nevinašce

15 godina
neaktivan

"Ne mora se instalirati" - to znam i ja da se ne mora. Sad sam ga maknul sa autoruna i ne radi, normalno, ali nije to problem, već kako vratiti podatke na hdd od 2 TB??? Ipak hvala na trudu, makar nije on nikakove pomoći...

15 godina
neaktivan

thx, probati ću pa javim jel je vraćeno.

17 godina
registracija111 kaže...

"Ne mora se instalirati" - to znam i ja da se ne mora. Sad sam ga maknul sa autoruna i ne radi, normalno, ali nije to problem, već kako vratiti podatke na hdd od 2 TB??? Ipak hvala na trudu, makar nije on nikakove pomoći...

a lijepo sam ti napisao kako da ih vratis u prvom mom postu

15 godina
neaktivan

ok, nije to bilo tebi namjenjeno, sory.....

skinuo soft i već radi, vidjet ću što su uspijeti izvući

thx

17 godina
registracija111 kaže...

ok, nije to bilo tebi namjenjeno, sory.....

skinuo soft i već radi, vidjet ću što su uspijeti izvući

thx

imaš tipku  Viče

15 godina
neaktivan

skinuo kernel windows data for windows, pronašao, ali treba original verzija ili serijal, kojeg ne mogu pronaći na netu....

17 godina
Nero 10

getdataback je OK, ali ipak nije specijaliziran za ovakav slučaj....

potraži neki drugi alat, za undelete particije, unformat, restore particije itd.. (recimo Ontrack, ...) od free mislim da bi u ovom slučaju mogao pomoći i Easeus ili Paragon.

Ako uspije, vratio si kompletno stanje daleko brže... (i bez dodatnog diska za kopiju)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 23:48 (ihush).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice