Neradi mi internet 2 tjedna :S

poruka: 5
|
čitano: 1.371
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Pozdrav svima budnima :) ovako, moram uskoro ići spavat jer idem ujutro na posao a neda mi se :)  ja sam sada trenutno na laptopu i to na konekciji od strica koji je ispod mene dole živi, pa se uspijem na njegovu vezu spojit  ali slabo to ide nekako. prije 2 tjedna sam bio na nekakvom chatu bezveze, i dobio sam ban, pa sam se unbannao tako da sam ugasio ruter, i opet došao i opet bann dobio, i ja opet ruter upalim i ugasim, kad ono, ne radi više, dole desno ima sve crtice ali ima neki znakić žute trokutaste boje Uskličnik. i tako ja i moj brat nemožemo u svojoj sobi na komp, pa moramo djelit laptop... imam ruter thompson... i da, telefon mi ne radi pa nemogu kontaktirat T-com da dođu kod mene, pa je pitanje, u ćemu bi bio problem i kako da kontaktiram tcom... dajte link za tcom di mogu direktno kontaktirati.... hvala vam najljepša. Pozdrav.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Neradi mi internet 2 tjedna :S
Robi700 kaže...

Pozdrav svima budnima :) ovako, moram uskoro ići spavat jer idem ujutro na posao a neda mi se :)  ja sam sada trenutno na laptopu i to na konekciji od strica koji je ispod mene dole živi, pa se uspijem na njegovu vezu spojit  ali slabo to ide nekako. prije 2 tjedna sam bio na nekakvom chatu bezveze, i dobio sam ban, pa sam se unbannao tako da sam ugasio ruter, i opet došao i opet bann dobio, i ja opet ruter upalim i ugasim, kad ono, ne radi više, dole desno ima sve crtice ali ima neki znakić žute trokutaste boje Uskličnik. i tako ja i moj brat nemožemo u svojoj sobi na komp, pa moramo djelit laptop... imam ruter thompson... i da, telefon mi ne radi pa nemogu kontaktirat T-com da dođu kod mene, pa je pitanje, u ćemu bi bio problem i kako da kontaktiram tcom... dajte link za tcom di mogu direktno kontaktirati.... hvala vam najljepša. Pozdrav.

Da meni ne radi internet 2tjedna ja bi se živ pojeo :)

Nazovi ih sa mobitela, 0800 9000 :)
Možda nisi platio račune pa te cvikali. 

14 godina
protjeran

I još jedan problem i molim odgovor :) želim na laptopu izbrisati windows 7 ultimate i installirati windows 7 starter... no kad stisnem START, i na pretraživanje upišem Restore windows, nema nićega, pa me zanima kako da ga obrišem jer na Windows professional upišem u pretraživač Restore i to je to... hvala ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: Neradi mi internet 2 tjedna :S
Obrises ga ovako : Skini DBaN, sprzi ga i pokreni.
2.411 Posts! And counting...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice