Nemogucnost spajanja na Wireless

poruka: 5
|
čitano: 3.325
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Evo prvi put sam se susreo s ovim problemom, pa ako ima netko mudar da mi udjeli savjet...

Uglavnom imamo stolno racunalno i laptop. Stolno racunalno spojeno je s routerom preko lana dok je laptop spojen preko wirelessa.

Sve je radilo normalno mjesecima. Danas draga stavila laptop na standby i kad ga je upalila vise se nije htio spojit na mrezu. Provjerio sam sve zive postavke, apsolutno nista nije mjenjano. WEP je isti, MAC, IP, bas nista pod milim bogom nije mijenjano. 

Ima li netko ideju u cemu bi mogao biti problem? 

“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.” -Jim Harrison

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Nemogucnost spajanja na Wireless

Da li je laptop ACER ili BENQ.

Restartaj ga pa onda probaj.

16 godina
neaktivan

Probao sam restartat. Lap je BENQ. I da, mrezu uredno detektira, mislim da nije problem u routeru posto detektira mrezu i wireless lampica svijetli...

“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.” -Jim Harrison
18 godina

Trebao bi manualno podessiti parametere mreže, znaći SSID, wep/wpa key.

Kad jednom to namjestiš onda bi trebalo raditi automatski.

17 godina
neaktivan

Moguce da ti je os iskljucio karticu radi ustede energije. odi u device manager i u propertisima kartice iskljusi tu opciju

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice