Nemogućnost instalacije ATI drivera

poruka: 6
|
čitano: 1.332
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Jučer mi se par igri zamrzlo i morao sam resetirati komp, poslije toga sam izbrisao drivere i pokušao instalirati druge drivere al nisam uspio jer mi izbacuje ovaj error:

"Service: Setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system. Setup will now exit."

Probavao sam drivere 7.12 (koje sam i imao), 8.3, 8.6, 8.8, 8.16, 9.3 i uvijek dobijem navedenu grešku omg.... googlao sam o ovom problemu i vidim da su mnogi imali problem ali ništa mi ne pomaže, kažu počisti sa Driver Cleaner Pro ili Driver Sweeper-om u safemode-u što sam i učinio, ALI PROBLEM JE JOŠ UVIJEK TU......

Samo napomena, driveri 7.12 su mi radili najbolje tj prije su se normano instalirali i radili normalno, ali sada te iste ne mogu instalirati više WTF?????????.... kod novijih drivera dobijem artefakte

Konfiguracija: Pogledajte pod "Moj PC"

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Stavi 7.7 ili Omega 7.12.

Ivan Marijanović, univ. bacc. ing. comp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Probao sam omega, ali neće....

I primjetio sam kada izbrišem one ati file-ove u system 32 folderu (pomoću programa ili ručno) uvijek se vrate ??? ?? ? ?? ? ? ? WTF??????????????

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To se i meni javljalo dok sam imao staru grafu ATI x1600.

Problem je u tome što ti driveri nisu za tvoju grafu, nego za ove novije.

Za tu tvoju možda više ni ne izlaze driveri. (Ako izlaze onda svakih 6 mjeseci ili svake godine 1).

Ako treba nekome pozivnica za lockerz, neka mi je javi na pm !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Nemogućnost instalacije ATI drivera
Tsar kaže...

To se i meni javljalo dok sam imao staru grafu ATI x1600.

Problem je u tome što ti driveri nisu za tvoju grafu, nego za ove novije.

Za tu tvoju možda više ni ne izlaze driveri. (Ako izlaze onda svakih 6 mjeseci ili svake godine 1).

Tsar, kod tebe smo to riješavali ako se ne varam.

Kolega je probao i starije drivere (koji njemu sigurno trebaju radit) i ne rade mu.

Ajd da probam opet pomoć.

TuneUP utilities Registry Cleaner i malo optimizacije.

Izvaditi grafu i vratiti.

Ivan Marijanović, univ. bacc. ing. comp.
17 godina

Pa, ove 7.12 drivere sam prije normalno mogao instalirati, a sada te iste drivere ne mogu instalirati (setup mi je na kompu tj nisam skidao s interneta)...... ugl jako čudno, iste drivere odnosno setup više ne prihvaća..... Mršti se

Koliko vidim po internetu, nema nikakvog pravog rješenja (sve neka nagađanja itd, sve sam probao ali ništa ne pomaže)....

Ali hvala bogu pa postoji System Restore, uspješno sam vratio na jučerašnji datum Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice