Nemogu ništa instalirati

poruka: 4
|
čitano: 1.249
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Nemogu ništa instalirati

Ovako imam jedan problem

Nemogu ništa instalirati na Windows 7 Ultimate x64,jučer sam skinuo 2 torrenta od EuroTruck Simulatora 2 i nijedan nisam mogao instalirat,danas ga skinem sa službene stranice i opet ista stvar nemože...javlja mi grešku da mi Windows nije kompatibilan sa tim programom i da mi traži 32bit ili 64bit verziju,a ja imam gore navedeni windows...dok sam sva 3 torrenta mogao uredno instalirat na laptopu na kojem je 32bitni XP,budući da nije laptop za igre nisam tu ni instalirao...

Još da ovo kažem,ja kako nemam internet na svom PC-u ja sa laptopa skidam i prebacujem preko stick-a na PC,dosad je sve bilo uredu do jučer,naime kako je na sticku ostao program za hrvatski jezik za wondows kojeg sam rođaku nosio probao sam i njega i naravno ista greška,dok sam probao nešto sa HDD-a instalirat što sam našao da je exe file moglo je...

jeli problem u sticku možda ili moram napavit neki upgrade windowsa??

a stick je neki non name od 2 gb kojem postupno nestaje memorija pa je 1.5 GB :D

svaka pomoć dobro došla ;)

Bog na nebu,Opel na zemlji
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nemogu ništa instalirati

Ma digni sistem nanovo i miran si.

Loading...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nemogu ništa instalirati

to mi samo sa sticka izgleda neće...ni kada ga na desktop prebacim,mora da je do njega nešto,unatoč pretrpanosti HDD-a kompjuter je iznenađujeće brz i ugodan za radit tako da...uostalom imam tu puno stvari koje mi zbog faksa i posla trebaju tako da ako postoji neki repair da sredim stvar...

Bog na nebu,Opel na zemlji
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nemogu ništa instalirati

Probaj u Safe Mode da instaliraš nešto ili antivirusom skeniraj kompjuter.

Možda je neki virus.

A moguće je da je msi installer oštećen.

Malo proguglaj kako da ga popraviš.

Loading...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice